Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Heidi Löke nem lesz újra a Győr játékosa

2017. november 17. 18:35 // Forrás: MTI
A norvég beálló, Heidi Löke nem lesz újra a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC játékosa.

A magyar klub honlapjának pénteki beszámolója felidézi, hogy a dán Midtjylland otthonában 27-24-re megnyert szombati BL-csoportmeccsen a német Anja Althaus súlyosan megsérült. A tapasztalt beálló csapattársával, a norvég Stine Oftedallal ütközött, jobb térdében belső oldalszalag-szakadást szenvedett, ezért műtét és három-négy hónapos kihagyás vár rá.

A klub vezetése feltérképezte az összes lehetséges beállót, aki helyettesíthetné Althaust. Az egyik terv Heidi Löke szerződtetése volt. A 34 éves, olimpiai, világ- és Európa-bajnok játékos 2011 és 2017 között erősítette a győrieket, akikkel háromszor nyert Bajnokok Ligáját, igaz, az idei fináléban már nem lépett pályára.

Bár Heidi Löke azt válaszolta, érdekelné a kölcsönjáték, norvég klubja nem egyezett bele a visszatérésébe.

A Storhamar Elite Handball elnöke pénteken írásban arról tájékoztatta a győrieket, hogy Lökét a csapat legfontosabb játékosának tartja. Céljuk, hogy a dobogón végezzenek a bajnokságban, emiatt teljes mértékben elzárkózott attól, hogy elengedje a beállót.

Az átigazolás valószínűleg a következő szezonban sem jöhet létre, mert a játékost kétéves szerződés köti jelenlegi klubjához.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.