Három veszprémi is meghívót kapott a válogatottba

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2017.11.09
  • 20:51
Igaz, csak Tatai József és Boromisza Dániel csatlakozhat a futsal-válogatott kerethez, Tar Tamás sérülés miatt nem léphet pályára Svédországban.

Az Európa-bajnokságról lemaradó magyar futsal-válogatott a hétvégén Svédország vendégeként játszik barátságos mérkőzést. Sito Rivera szövetségi kapitány három veszprémi játékosnak is meghívót küldött. A góllövőlistát tíz találattal vezető Tatai József, valamint Boromisza Dániel már a nemzeti együttesül készül. A szintén jó formát mutató Tar Tamás azonban nem tarthatott velük, hiszen két héttel ezelőtt megsérült.

Boromisza Dániel (15-ös mezben) is magára öltheti a válogatott szerelését

A hírt az érintettek mellett az 1. FC Veszprém vezetőedzője, Madarász János is örömmel fogadta. Mint mondta, reméli, hogy a meghívó a három játékos teljesítményének szól, s nem annak, hogy az utóbbi időben több fórumon is értetlenségének adott hangot, amiért együttese hosszú ideje nem delegál játékost a legjobbak közé.

A szakember a rá jellemző őszinteséggel kommentálta a tanítványainak küldött meghívót. – Nagyon örülök, hogy a fiúk a nemzeti csapatban szerepelhetnek. Remélem azonban, hogy a válogatott szakmai stábja nem azért hívta meg őket, hogy ezzel befogják a számat, hanem a fiúk teljesítménye miatt.

Tabella
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 18
2. Rába ETO Győr 16
3. Dunaferr 13
4. Swietelsky Haladás VSE 12
5. 1. FC Veszprém 9
6. Ferencvárosi TC 9
7. Debreceni Egyetemi AC 9
8. Nyírgyulaj KSE 6
9. Aramis SE 6
10. Bőny 0
utolsó módosítás 2017. november 18. 10:52
tovább »