Nilssonnak jobban fekszik az idei felállás

  • Telekom Veszprém
  • 2017.11.03
  • 06:00
Nemrégiben apuka lett a Telekom Veszprém klasszis beállója, Andreas Nilsson, aki az idei versenynaptárnak tudja be csapata energikusabb képét.

Andreas Nilssonnal bővült nemrégiben a Telekom Veszprém népes szülői közössége. A rendszerint komoly, kimért, már-már hideg temperamentumú játékos szeme azonnal felragyogott, amikor a gyermekáldás híréről kérdeztük. Örömmel újságolta, hogy kisfia és édesanyja is jól van, s alig várja, hogy Magyarországra költözzenek, s többet láthassa őket. ­

Andreas Nilsson – archív fotó

Természetesen a kézilabdázásról is szó esett: a svéd óriás bombaformában érzi magát, úgy érzi megtette hatását a korábbiaknál keményebb nyári felkészülés. ­– Talán izmosabb is vagyok, mint korábban, jól érzem magam a bőrömben ­– tette hozzá nevetve, mikor szembesítettem a szurkolók észrevételével, akik fittebbnek látják kedvencüket.

Csapata is energikusabb képet mutat, mint egy éve ilyenkor ­– vetettem fel Nilsonnak, aki szerint ez törvényszerű, hiszen kevesebb mérkőzés mellett több minőségi edzésre jut idejük, azzal, hogy nem indultak a SEHA-ligában.

– Harcos, rohanó kézilabdát játszó együttes érkezik hozzánk ­– tértünk rá a szombati (17.30), Aalborg elleni BL találkozóra, ahol győzelmet vár csapatától a klasszis. ­– Kemény meccs lesz, de ez nem újdonság: a BL-ben semmit sem adnak ingyen. A dán bajnok támadójátéka a gyorsindításokra, s a rendezetlen védelem elleni kontrákra épül, ezért kulcsfontosságú, hogy hatvan percen keresztül odafigyeljünk a visszarendeződésünkre. Izgalmas csatára számítok, de hazai pályán mi vagyunk az esélyesek, mivel csodálatos közönségünk minden ellenfelünk életét megnehezíti. Nagyon kevesen tudnak itt nyerni, remélem, ezúttal is itthon tartjuk a pontokat – osztotta meg várakozásait.


Vranjes csak remélni merte, hogy így kezd a Veszprém

A Telekom Veszprém edzője szerint az Aalborg vesztenivaló nélkül érkezik szombaton (17.30) az arénába a BL-ben. Úgy véli, éppen ezért igazán veszélyes a dán bajnok, amely ellen a szurkolók segítségére is számít.

Tabellák
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, 2017/18
1. Paris Saint-Germain 22
2. Telekom Veszprém 15
3. SG Flensburg-Handewitt 15
4. THW Kiel 15
5. Kielce 11
6. Meskov Breszt 8
7. Aalborg Handbold 5
8. RK Celje 5
utolsó módosítás ma 06:14
tovább »
Férfi kézilabda NB I, 2017/18
1. Telekom Veszprém 34
2. MOL-Pick Szeged 32
3. Grundfos Tatabánya KC 30
4. Balatonfüredi KSE 28
5. Sport36-Komló 18
6. CYEB Budakalász 17
7. Eger SBS Eszterházy 17
8. Dabas KC VSE 17
9. Csurgói KK 15
10. Ferencvárosi TC 11
11. Ceglédi KKSE 10
12. B.Braun Gyöngyös 9
13. Váci KSE 8
14. Orosházi FKSE- LINAMAR 6
utolsó módosítás ma 06:36
tovább »