Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Országos ezüstérem versenytáncban

2017. november 1. 12:50
A veszprémi KID Rock and Roll SE párosa, Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrrel ezüstérmet szerzett a Szigetszentmiklóson rendezett viadalon.

Október 28-29-én országos versenyt rendeztek Szigetszentmiklóson, amelyre a KID Rock and Roll SE tíz formációja és négy párosa kvalifikálta magát. – Hihetetlen boldogság és büszkeség, hogy felnőtt „C” kategóriában Ender Tamás és Csomai Bettina kiváló kűrrel ezüstérmet szerzett, ráadásul a páros az országos ranglistán a második helyen áll – fogalmazott Putics-Bondor Virág, az egyesület vezetője.

 Ender Tamás és Csomai Bettina párosa (a kép bal oldalán) országos ezüstérmet szerzett Ender Tamás és Csomai Bettina párosa (a kép bal oldalán) országos ezüstérmet szerzett

Felnőtt kisformációs kategóriában a Csinizsaruk döntőbe táncolta magát, melynek rendkívül kemény mezőnyben az 5. helyet szerezte meg. Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a Prodigy Project a döntőben 6. helyezést ért el. A junior nagyformációk között a Rocker Ladies, a felnőtt nemzetközi nagyformációknál a Baby Dolls is egyaránt a 7. helyen zárt a fináléban. Junior páros kategóriában Kirchkeszner Máté és Bartl Zsófia épphogy lemaradva a döntőről a 8. helyet szerezte meg.

Felnőtt „B” kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina fantasztikus teljesítménnyel a 8. helyen végzett. A Ghostbusters junior kisformáció a 9. helyen zárta a viadalt. Serdülő nagyformációs kategóriában a Venga Girls a 9., a Grúsokk formációk pedig a 11. helyen zárt.

A Rock-It! serdülő kisformáció 13. lett, a Heroes kisformációnk pedig első országos megmérettetésén a 14. helyen zárt. A Tinistyle kisformáció nagyot küzdve a 14. helyen végzett.

A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Schaffer Márk és Balogh Réka összesítésben a 23. helyen zárt.

A táncosokat Horváth Zsófia Ibolya, Sváb Orsolya, Putics-Bondor Virág, Putics Bence és Stieber Csaba edzők készítették fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.