Pályán a testvérvárosok

  • futsal
  • 2017.10.28
  • 11:59
Zajlanak a mérkőzések a hatodik alkalommal kiírt testvérvárosok futsaltornáján.

Hatodik alkalommal látja vendégül nemzetközi futsaltornán városunk testvérvárosait az 1. Futsal Club Veszprém csapata. Az élvonalbeli sportklub ezúttal is a fiatalokat célozta meg a rendezvénnyel: Nyitra (szlovákiai), Passau (német), Sepsiszentgyörgy (romániai), Tarnów (lengyel) U12-es gárdái fogadták el ezúttal a meghívást. A mezőny két veszprémi csapattal, a 1. Futsal Club Veszprém és a VFC USE gárdáival egészült ki.

Halmay György – Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

A kétnapos viadal szombati megnyitóján Halmay Gyögy önkormányzati képviselő azon szervezők, csapatvezetők és edzők erőfeszítéseit méltatta, akik nélkül nem jöhetne létre évről évre a rendezvény. ­– Fontos, hogy a testvérvárosok kapcsolata ne csak a politikusokról szóljon, hanem gyerekek találkozzanak egymással, s barátságok köttessenek ­– tette hozzá, majd kiemelte, ennek eléréséhez a sportot tartja az egyik leghatékonyabb eszköznek.

A köszöntő után folytatódtak a mérkőzések a Vetési gimnáziumban, ahol a futsal szabályai szerint, körmérkőzéses rendszerben mérik össze erejüket az alakulatok.

Tabella
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 18
2. Rába ETO Győr 16
3. Dunaferr 13
4. Swietelsky Haladás VSE 12
5. 1. FC Veszprém 9
6. Ferencvárosi TC 9
7. Debreceni Egyetemi AC 9
8. Nyírgyulaj KSE 6
9. Aramis SE 6
10. Bőny 0
utolsó módosítás 2017. november 18. 10:52
tovább »