Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Legyőzte a Larvikot, és csoportelső a Győr

2014. március 16. 20:47 // Forrás: MTI
A címvédő, s már korábban a négyes döntőbe jutott Győr hazai pályán két góllal legyőzte a norvég Larvikot a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének hatodik, utolsó fordulójában, ezzel csoportelsőként zárt.

Női BL, középdöntő, II. csoport, 6. (utolsó) forduló:
Győri Audi ETO KC-Larvik HK (norvég) 31-29 (14-12)

A Rába-parti együttes a két gárda február 7-i összecsapásán vendégként 29-23-ra diadalmaskodott, ám az itthoni meccs elején a norvégok voltak 2-3 gólos előnyben. A szünetig beleerősített a magyar bajnok, így 14-12-vel vonulhatott pihenőre.

MTI Fotó: Kovács AnikóMTI Fotó: Kovács Anikó

Fordulás után az Edin vezette Larvik kétszer is kiegyenlített (23-23, 24-24), ám Görbiczék nem kerültek hátrányba, és végül sorozatban 24. BL-mérkőzésükön is veretlenek maradtak.

Az ETO csoportgyőztesként a másik kvartettben második helyezett dán Midtjyllanddal játszik május 3-án a budapesti Final Four elődöntőjében.    

MTI Fotó: Kovács Anikó MTI Fotó: Kovács Anikó

További eredmény:
Krim Ljubljana (szlovén)-Buducsnoszt Podgorica (montenegrói) 26-30 (15-17)

A végeredmény: 1. (és továbbjutott) Győr 10 pont, 2. (és továbbjutott) Buducsnoszt Podgorica 9, 3. Larvik 3, 4. Krim Ljubljana 2.

vehirsport.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.