Ez ám a remek kezdés!

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2017.10.02
  • 20:32
A veszprémi futsalcsapat 4-2-re nyert az Aramis vendégeként az első osztályú bajnokság nyitó körében.

Hosszú szünet után a futsal NB I-ben is útjára indult a labda, az első fordulóban Budaörsre látogatott a Veszprém. Hazai rohamokkal kezdődött a hétfő esti találkozó, de az első gólt – Tar Tamás révén – a mieink szerezték a félidő derekánál. Öttel a szünet előtt megduplázta előnyét a Madarász-csapat, ezúttal a gárda egyik újonca, Gregus Richárd volt eredményes.

Győzelemmel rajtolt az 1. FCV (archív fotó)

A szünet után Héger Attila góljával szépített a házigazda, de azonnal jött a válasz a mieink másik új szerzeményétől, Apatini Márktól. Fél óra telt a el a mérkőzésből, amikor megismétlődött az iménti forgatókönyv: Sivák Péter góljára Tatai József replikázott egy percen belül. A hazaiak mindent bevetettek a szépítésért, de több gól már nem esett, a Veszprém értékes győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Az 1. FCV jövő hétfőn (18.30) a Debrecen ellen mutatkozik be saját közönsége előtt.

Futsal NB I, alapszakasz, 1. forduló:
Aramis SE–1. FC Veszprém 2-4 (0-2)
Budaörsi Városi Sportcsarnok, vezette: Kovács G. (Wittner, Ibriksz).
Aramis: Hegedűs – Sámson, Póta, Sivák, Boznánszky. Csere: Soós (kapus), Büki, Tóth D., Héger, Frankovszky, Szabó Á., Cseri, Bognár B., Gál. Vezetőedző: Frank Tamás.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Püspök, Apatini, Boromisza D. Cserék: Spandler (kapus), Gregus, Fehér, Tar, Kellner, Ruzicska, Bognár P. Vezetőedző: Madarász János.
Gólszerzők: Héger (24.), Sivák (31.), ill. Tar (10.), Gregus (16.), Apatini (25.), Tatai (32.).