Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hangya helyett Szabó a magyar keretben

2017. október 1. 13:27 // Forrás: MTI
Hangya Szilveszter helyett Szabó János került a magyar labdarúgó-válogatott keretébe a Svájc és a Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezők előtt.

A magyar szövetség Twitter-oldalának vasárnapi tájékoztatása szerint a Vasas hátvédje megbetegedett, így a paksi Szabó pótolja őt Bernd Storck szövetségi kapitány együttesében.

A felkészülés vasárnap (ma) kezdődik a Telkiben lévő edzőközpontban.

A svájciak ellen jövő szombaton Bázelben játszik a magyar válogatott, amely három nappal később a feröeri csapattal szemben a Groupama Arénában zárja a jövő évi oroszországi vb selejtezősorozatát, de a továbbjutást már nem harcolhatja ki.

A magyar válogatott kerete:
kapusok: Gulácsi Péter (RB Leipzig, német), Kovácsik Ádám (Videoton FC), Megyeri Balázs (Greuther Fürth, német)
védők: Bese Barnabás (Le Havre, francia), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Videoton FC), Guzmics Richárd (Jenpien Funde, kínai), Szabó János (Paksi FC), Kádár Tamás (Dinamo Kijev, ukrán), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva, izraeli), Lang Ádám (Dijon FCO, francia)
középpályások: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda, egyesült arab emírségekbeli), Elek Ákos (FK Kajrat Almati), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia), Nagy Ádám (Bologna FC, olasz), Nagy Dániel (Újpest FC), Pátkai Máté (Videoton FC), Sallai Roland (APOEL, ciprusi), Stieber Zoltán (D.C. United, amerikai), Varga Roland (Ferencváros)
támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Ugrai Roland (Diósgyőri VTK)

vehirsport.hu
további cikkek
Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem vármegyei foci Tóparti rangadóval folytatódik a vármegyei küzdelem A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal előttünk álló fordulójában a Balatonalmádi a Balatonfüredi USC-t fogadja, míg a listavezető, címvédő Úrkútra könnyed ütközet vár a sereghajtó Várpalota ellen. 2024. április 25. 14:09 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. 2024. április 25. 13:39 Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. 2024. április 24. 20:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.