Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Vb-selejtezők: Teljessé vált a magyar keret

2017. szeptember 25. 16:42 // Forrás: MTI
Teljessé vált a magyar labdarúgó-válogatott kerete a Svájc és a Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezők előtt.

A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint Bernd Storck szövetségi kapitány hétfőn hirdette ki azoknak a névsorát, akik az OTP Bank Ligából csatlakozhatnak a válogatott kerethez.

Fotó: MLSZFotó: MLSZ

A támadósorból Szalai Ádám sérült, Priskin Tamás eltiltott, Nemanja Nikolics pedig ideiglenesen lemondta a szereplést, ezért Böde Dániel és Eppel Márton mellé Ugrai Rolandot hívta meg a német szakvezető. A Diósgyőr játékosa korábban már volt tagja a bő keretnek, de tétmérkőzésre készülő csapatba még nem kapott meghívót.

Eltiltás miatt Dzsudzsák Balázsra és Fiola Attilára sem számíthat a kapitány a svájciak ellen, de a selejtezősorozatot záró, Feröer-szigetek elleni mérkőzésen már mindketten pályára léphetnek.

A felkészülés vasárnap kezdődik a Telkiben lévő edzőközpontban.

A svájciak ellen jövő szombaton Bázelben játszik a magyar válogatott, amely három nappal később a feröeri csapattal szemben a Groupama Arénában zárja a jövő évi oroszországi vb selejtezősorozatát, de a továbbjutást már nem harcolhatja ki.

A magyar válogatott kerete
kapusok
: Gulácsi Péter (RB Leipzig, német), Kovácsik Ádám (Videoton FC), Megyeri Balázs (Greuther Fürth, német)
védők: Bese Barnabás (Le Havre, francia), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Videoton FC), Guzmics Richárd (Jenpien Funde, kínai), Hangya Szilveszter (Vasas FC), Kádár Tamás (Dinamo Kijev, ukrán), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva, izraeli), Lang Ádám (Dijon FCO, francia)
középpályások: Dzsudzsák Balázs (al-Vahda, egyesült arab emírségekbeli), Elek Ákos (FK Kajrat Almati), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia), Nagy Ádám (Bologna FC, olasz), Nagy Dániel (Újpest FC), Pátkai Máté (Videoton FC), Sallai Roland (APOEL, ciprusi), Stieber Zoltán (D.C. United, amerikai), Varga Roland (Ferencváros)
támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Eppel Márton (Budapest Honvéd), Ugrai Roland (Diósgyőri VTK)

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.