Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Knezevic kétmeccses eltiltást kapott

2014. március 13. 18:31 // Forrás: MTI
Kétmeccses eltiltást kapott Milena Knezevic, a Buducsnoszt Podgorica játékosa, aki múlt vasárnap, a döntetlennel záruló női kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzés utolsó másodpercében lefejelte a győriek csapatkapitányát, Görbicz Anitát.

 Az európai szövetség (EHF) honlapja csütörtökön közölte a büntetést, amely azt jelenti, hogy a 23 éves kézilabdázó nem játszhat a középdöntő utolsó körében, illetve a budapesti négyes finálé elődöntőjében.

"Tartunk tőle, hogy ennek az ítéletnek a jövőben nem lesz visszatartó ereje az agresszív, sportszerűtlen viselkedésekkel szemben. Mivel az EHF közleménye nem fogalmazza meg egyértelműen a további lehetőségeket, a következő napokban eldöntjük, hogy lépünk-e, és ha igen, akkor mit” - nyilatkozta Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke a klub honlapján.

)
Az ominózus jelenet

A montenegróiaknak nyerniük kellett volna, hogy élre ugorjanak a csoportban, amikor az utolsó támadásnál, 26-26-nál Knezevic a győri irányító felé fordult, és belefejelt az arcába. Görbicz egyből elterült a padlón, a montenegrói játékos pedig néhány pillanat múlva dőlt el, ő is az arcát fogta. A bírók nem vették észre az esetet, így azt a meccs jegyzőkönyvében nem rögzítették.

A Győr panaszt tett az EHF-nél, a szövetség hétfő este bejelentette, hogy fegyelmi eljárást indít Knezevic ellen, s a tárgyalást szerdán tartják. A vétkes játékos kedden nyílt levélben kért bocsánatot tettéért.

A két csapat már biztos résztvevője a BL májusi, budapesti négyes döntőjének. Ha a Győr vasárnap hazai pályán nyer a norvég Larvik ellen, csoportgyőztesként játszik majd elődöntőt a másik kvartett második helyezettjével.

vehirsport.hu
további cikkek
Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón férfi kézilabda NB I/B Férfi kézilabda NB I/B: döntetlen a veszprémi rangadón Megosztozott a pontokon a Veszprém Handball Academy U21 és a Fejér-B.Á.L. Veszprém U21 a másodosztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 23:47 Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában labdarúgás Lang Ádám elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne játsszon klubjában Elképzelhetetlennek tartja, hogy a mostani idényben már ne lépjen pályára ciprusi klubcsapatában Lang Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott védője, aki március végén szenvedett lábközépcsont-repedést egy edzésen. tegnap 23:21 Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. tegnap 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). tegnap 7:51

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.