Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyögvenyelős sikert arattak az U20-sok

2017. szeptember 23. 15:51
Rengeteg hibát vétve is győzni tudott a Telekom Veszprém U20-as együttese a Tatabánya U20 vendéglátójaként szombat délután a kézilabda NB I/B-ben.

Szombat délután első hazai meccsét játszotta a Telekom Veszprém U20-as együttese a másodosztályú kézilabda-bajnokságban. A „kis Telekom” százhalombattai győzelemmel, a rivális Tatabánya hazai vereséggel hangolt az ütközetre.

Mindkét fél megilletődötten kézilabdázott az első tíz percben. Hol a mieinknek, hol a vendégeknek ment jobban a játék (10. perc: 4-4). A folytatásan is fej-fej mellett haladtak a felek (16. perc 7-7). A vendégek ezt követően magasabb fokozatba kapcsoltak, s elkezdték kihasználni a Telekom hibáit. Öt-egyes vendég széria után (24. perc: 8-12) kapaszkodott vissza mínusz kettőre a hazai gárda a játékrész végéig (12-14).

Fordulás után már nem engedte meglépni ellenfelét a Veszprém, amely stabil védekezése mellett továbbra is rengeteg helyzetet hibázott (40. perc: 16-16). A mieink az utolsó húsz percben mindössze három gólt engedélyeztek a Tatabányának, így az akadozó támadógépezet ellenére is sikerült itthon tartaniuk a két pontot (21-19).

Férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2. forduló:
Telekom Veszprém U20–Grundfos Tatabánya KC U20 21-19 (12-14)
Veszprém (Tüzér utcai sportcsarnok), 200 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann.
Veszprém: Szél, Nagy B., Gödör (kapusok), Szakály 6 (3), Borzas 4, Kristóf 3 (2), Ernei 3, Süle 2, Ubornyák 1, Kovács L. 1, Bábos 1, Forgács, Hanák, Petróczi, Dörnyei, Sótonyi. Edzők: Gulyás István–Tombor Csaba.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc.
Hétméteresek: 6/5, ill. 4/3.

Edzői értékelés

Gulyás István: – Az elején belehibáztunk a meccsbe, ettől megijedtek a fiúk, s görcsössé vált a játékunk. Hibát hibára halmoztunk támadásban, de védekezésben egész meccsen jók voltunk. A fejmosást mellett a dicséretet is megkapták a fiúk, hiszen a két pontot sikerült itthon tartani.

Zatkalik Dániel
Események
Sorozat
férfi kézilabda NB II Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Budai Farkasok
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. február 29. 18:00
Helyszín
Budaörs, Városi Sportcsarnok
Eredmény
21-28
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Telekom Veszprém U21
Vendég
Pécs
Időpont
2020. március 6. 19:30
Helyszín
Veszprém, DEVM Sportcsarnok
Eredmény
34-27
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Szigetszentmiklós
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. március 11. 19:30
Helyszín
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Eredmény
28-26
részletek
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. tegnap 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. tegnap 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. tegnap 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.