Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
9°C

Bronzérmes a magyar női futballválogatott

2017. július 31. 10:05 // Forrás: MTI
Bronzérmes lett a magyar női labdarúgó-válogatott a Balatonfüreden zajló 5. Balaton Kupán, miután a vasárnapi helyosztón 3-2-re legyőzte Romániát.

A magyar szövetség (MLSZ) beszámolója szerint a román együttes a 38. percben szerzett vezetést, majd az 56. percben megduplázta az előnyét. A házigazda Csiszár Henrietta révén a 72. percben szépített, majd Nagy Ágnes góljával a 82. percben egyenlített. A győzelmet érő gól Csiszár érdeme, aki fejesével a 84. percben eldöntötte a bronzmeccset.

Fotó: MLSZ.huFotó: MLSZ.hu

"A csapat nem először mutatta meg, hogy hatalmas szívvel tud küzdeni, és vesztes állásból képes megfordítani egy meccset" - nyilatkozta a szövetség honlapjának Markó Edina. A szövetségi kapitány szerint ugyanakkor jó lenne, ha csapata azt is megtanulná, "hogyan lehet megszerezni és megtartani a vezetést" már a mérkőzés elejétől.

Eredmény, a 3. helyért:
Magyarország-Románia 3-2 (0-1)


A szerb női futballválogatotté az aranyérem

A szerb válogatott nyerte meg a Balatonfüreden rendezett 5. Balaton Kupa női labdarúgótornát, melyen a magyar csapat bronzérmes lett.

A magyar szövetség honlapja szerint Szerbia a fináléban Fehéroroszországot győzte le, méghozzá magabiztosan, 6-1-re.

vehirsport.hu
további cikkek
Mocsai Tamás: az akadémiai rendszer jól működik kézilabda Mocsai Tamás: az akadémiai rendszer jól működik Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) ügyvezetője szerint a sportágban az akadémiai rendszer országszerte jól működik, ezt bizonyítja az is, hogy a magyar férfi és női válogatott is kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 22:48 Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. 2024. április 18. 20:28 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 17. 21:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.