Győzelem Kocsis mesterhármasával

  • VLS Veszprém
  • 2017.07.26
  • 22:13
Gyenge első félidőt követően összekapta magát a VLS Veszprém, amely Kocsis Gergő mesterhármasával intézte el a hévízieket felkészülési meccsen.

Szerda délután az Egyetemi Stadionban fogadta a megye I-es Hévíz együttesét az NB III-as rajtra készülő veszprémi labdarúgócsapat. A találkozó a város felett csapkodó villámok miatt jó fél órás késéssel kezdődött.

Úgy tűnt, a Hévíznek fekszik jobban a szakadó eső, rendre a Zala megyeiek lábán vándorolt a játékszer. Az első helyzetet is a vendégek jegyezhették, ám az ígéretes pozícióból érkező pontrúgás elakadt a veszprémi falban.

Legközelebb már ifjabb Szűcs Lajost tesztelték a hévízi támadók, aki rövid időn belül kétszer is remekült avatkozott közbe. Fél órát kellett várni az első VLS támadásra: Boromisza Gábor tüzelt fölé huszonötről.

Szabó Bence csattanós kapufája kis híján gólt ért, az első kaput eltaláló lövés a 42. percben érkezett. Három minutummal később Bognár Bence próbálkozott, középre tartó lövését magabiztosan hárította Jánosa.

Harapósabb Veszprém érkezett ki a második játékrészre. Tíz perc alatt meg is született az első gól: Bognár Bence tekerte be a labdát a jobb sarokból, Kocsis pedig tanítani való módon fejelt a hálóba (55. perc: 1-0).

Három perccel később duplázhatott a csereként beálló támadó, aki Gunther szabadrúgását követően kapta teljesen egyedül a labdát az ellenfél tizenhatosán belül. Kapásfejesére nem érhetett oda Jánosa. (58. perc: 2-0).

A csereként beálló Miklernek szinte nem akadt védeni valója, egyértelműen a VLS uralta a második játékrészt. Érett a harmadik gól, Kocsis szállította, a mesterhármast szerző támadó ezúttal is fejjel talált be (80. perc: 3-0).

Felkészülési mérkőzés:
VLS Veszprém–Hévíz (megye I) 3-0 (0-0)
Egyetemi Stadion, 50 néző.
Veszprém: Szűcs Lajos – Palkó Győző, Felber Patrik, Gulyás Gergő, Kókány Péter – Friedrich Dávid, Boromisza Gábor, Irmes Dávid, Polareczlki Roland – Szabó Bence, Bognár Bence. Csereként beálltak: Mikler Dániel (kapus), Gunther Zsolt, Kocsis Gergő, Mékli Miksa. Hoffer Levente, Rédling Csanád, Kristály Patrik, Király Dávid. Vezetőedző: Orbán Tamás.
Gólszerző: Kocsis Gergő (55., 58., 80.)

Tabella
Férfi labdarúgás, NB III Nyugati csoport, 2017/18
1. Érdi VSE 6
2. FC Ajka 6
3. THSE-Szabadkikötő 6
4. Kaposvári Rákóczi FC 4
5. III. Ker. TVE 4
6. Csepel FC 3
7. Tarr Andráshida SC 3
8. Puskás Akadémia FC II. 3
9. Gyirmót FC Győr II. 3
10. Videoton FC II. 3
11. Pénzügyőr SE 3
12. Dunaharaszti MTK 1
13. BKV Előre 1
14. Pápai Perutz FC 0
15. VLS Veszprém 0
16. Csornai SE 0
utolsó módosítás ma 13:31
tovább »