Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rasovszky Kristóf feladta a versenyt 25 kilométeren

2017. július 21. 13:04 // Forrás: MTI/vehirsport.hu
Rasovszky Kristóf az M4 Sportnak adott nyilatkozatában elmondta: lekörözés közben több rúgást is kapott, melynek következtében úgy érezte, nem képes folytatni a versenyt.

Rasovszky Kristóf feladta a 25 kilométeres viadalt a vizes világbajnokság nyíltvízi úszóversenyeinek zárónapján, Balatonfüreden.

A 10 kilométeren ötödik, 5 kilométeren hetedik Rasovszky az élmezőnyben haladt a nyolcadik két és fél kilométeres kör végéig, ám a kilencedik körben beszállt az egyik kísérőhajóba, majd elvitték orvosi vizsgálatra.

"Belekeveredtem egy bunyóba, mindenhol ütöttek, a rosszabb helyeken is, és úgy éreztem, hogy így nem tudom folytatni. Nagyon sajnálom, hogy fel kellett adnom" - mondta az M4 Sportnak a magyar úszó.

Rasovszky Kristóf (b) és Gyurta Gergely (j) a vizes vb férfi 25 kilométeres nyíltvízi úszásának versenyében Balatonfüreden. MTI Fotó: Szigetváry ZsoltRasovszky Kristóf (b) és Gyurta Gergely (j) a vizes vb férfi 25 kilométeres nyíltvízi úszásának versenyében Balatonfüreden. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Rasovszky számára azonban nem ért még véget a világbajnokság. A balatoni küzdelmek lezárultával a Duna Arénában is vízbe száll, ahol 1500 méteres gyorsúszásban bizonyíthat majd a veszprémi Balaton Úszó Klub versenyzője.

Rasovszky Kristóf a Magyar Úszó Szövetség Facebook oldalának is nyilatkozott a versenyt követően


Gyurta hatodik, Olasz ötödik 25 kilométeren

Gyurta Gergely hatodik lett a férfiak 25 kilométeres viadalában a vizes világbajnokság nyíltvízi úszóversenyeinek zárónapján, Balatonfüreden. Olasz Anna ötödik helyen végzett a nők között 25 km-en.

vehirsport.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.