Megkezdték a felkészülést a focisták

  • VLS Veszprém
  • 2017.06.30
  • 18:41
Távozók és új igazolások a formálódó VLS Veszprém keretében.

Alig egy hónapja ért véget az NB III-as pontvadászat, máris javában zajlik a VLS Veszprém labdarúgócsapatának felkészülése a következő szezonra. Mint ismeretes, Orbán Tamás együttese igazán bravúros tavaszt produkált, feledtetve ezzel a gárda pocsék őszi teljesítményét, s kiharcolva a bennmaradás jogát a harmadosztályban.

– A gárda jövő évi kerete még erőteljesen formálódik. Többen próbajátékra érkeztek hozzánk, az edzőmeccsek után többet fogunk tudni – nyilatkozta megkeresésünkre Szabó Péter, a klub ügyvezető igazgatója.

Szabó Péter (archív fotó)

A tavasszal rendre kimagasló formában védő kapus, Hársfalvi András minden bizonnyal elhagyja a Veszprémet. Bene Zsombor és az utánpótlás-válogatottban is bemutatkozó Krebsz Máté pedig a megyei rivális Ajkához szerződik. A távozók listáján szerepel továbbá Molnár Marcell, Szabó Patrik és Burcsik Martin is.

Két támadó csatlakozik a veszprémi focistákhoz: Szabó Bence Csornáról, Polareczki Roland pedig Hévízről teszi át székhelyét. Szintén az érkezők között szerepel a korábbi saját nevelésű játékos, Boromisza Gábor is, aki a városi futsalcsapattól „tér haza” – tudtuk meg Szabó Pétertől.

A gárda első edzőmérkőzését szombaton, a Mosonmagyaróvár ellen játssza idegenben, egy héttel később pedig Veszprémben csapnak össze a felek. – Nyolc-tíz játékos érkezett hozzánk próbajátékra. Azt már láttam, hogy hogyan dolgoznak edzésen, most meccskörülmények között szeretném lemérni, hogy ki az, aki segítségünkre lehet – árulta el a gárda trénere, Orbán Tamás, aki kísérletezésre szánja a páros felkészülési meccset.

Tabella
Férfi labdarúgás, NB III Nyugati csoport, 2017/18
1. Kaposvári Rákóczi FC 35
2. Érdi VSE 35
3. FC Ajka 31
4. Pápai Perutz FC 28
5. Tarr Andráshida SC 28
6. Puskás Akadémia FC II. 26
7. Videoton FC II. 25
8. Csepel FC 24
9. Dunaharaszti MTK 23
10. III. Ker. TVE 22
11. BKV Előre 20
12. Pénzügyőr SE 17
13. Csornai SE 13
14. VLS Veszprém 13
15. Gyirmót FC Győr II. 11
16. THSE-Szabadkikötő 11
utolsó módosítás 2017. november 26. 18:57
tovább »