Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
9°C

Irány az NB II! – a VFC USE itthon is megverte a Dunaújvárost

2017. június 25. 12:52
Idegenbeli 3-2-es sikerét követően hazai pályán 3-1-re nyert a Veszprém FC USE a Dunaújváros ellen az U17-es labdarúgó-bajnokság szombati osztályozóján.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Veszprém FC USE U17-es együttese megnyerte a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Észak-nyugati csoportját, így osztályozót játszhatott az NB II-es tagságért.

Tóth Gábor tanítványainak ehhez először a Siófokot kellett legyűrniük. A feladatot sikeresen végre is hajtották a fiatalok, akik 1-1-es döntetlen után hazai pályán 4-1-re nyertek a Balaton-partiak ellen.

A feljutásért rendezett párharcban a Dunaújváros került a mieink útjába. Az első találkozót szerdán rendezték a Duna-partiaknál, ahol a bakonyiak – bravúros teljesítményt felvonultatva – 3-2-re nyertek. A szombati hazai visszavágót tehát előnnyel várhatta a VFC USE, amely gólnélküli első játékrészt követően 3-1-re nyerni tudott. A gólkirály Molnár Balázs duplázott, s Reizinger Bence a hálóba talált. Kettős győzelmének köszönhetően a gárda a következő idényt már a második vonalban kezdheti!

Labdarúgó U17-es bajnokság, rájátszás a II. osztályért:
Veszprém FC USE–Dunaújváros PASE Akadémia 3-1 (0-0)
VFC USE sporttelep, vezette: Sipos.
Veszprém: Sevinger Zsolt – Reizinger Bence József, Szücs Máté (Csapó Bence Gergő, 81.), Rédling Csanád Szabolcs, Orbán Balázs Ákos (Janás Márk László, 81.), Mosonyi Viktor Bence, Kristály Patrik, Hoffer Dávid, Molnár Balázs, Bóka Martin (Szabó Márk, 85.), Barcza Bálint. Edző: Tóth Gábor.
Gólszerzők: Molnár Balázs (51., 76.), Reizinger Bence József (65.), ill. Perjési Viktor István (78.).
Az NB II-be jutott: a Veszprém FC USE, kettős győzelemmel, 6-3-as összesítéssel.

vehirsport.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.