Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
16°C

A legkisebb tornászok bizonyítottak

2017. június 18. 17:55
A Veszprémi Torna Club (VTC) három korcsoportban is bronzérmet szerzett a Zsebibaba Budapest-Vidék Országos Csapatbajnokságon.

A tavaszi versenyszezon utolsó állomásán, május utolsó szombatján a Dunaferr Kupán szerepeltek a Veszprémi Torna Club (VTC) legfiatalabb sportolói.

A II. korcsoportos csapat – Garai Zara, Pálfi Leila, Kálmán Luca, Gosztolai Szaffi, Horváth Lora, Kovács Luca, Molnár Dorka és Kovács Zoé – a negyedik helyen végzett. A III. korcsoportos gárda – Kugler Hanna, Barabás Szilvia, Fejér Bernadett, Beitl Maja, Borzas Liána, Schreyer Virág és Tamás Liza – pedig a harmadik helyen zárt.

Ez a megmérettetés volt a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) Zsebibaba csapatbajnokságának előversenye, amelynek június 10-11-én a budapesti Tornacsarnok adott otthont. A megmérettetésen összesen negyvenhét vidéki egyesület indult. A VTC minden korosztályban indított csapatot, s a kötött kategóriában (azonos korúakból álló csapatok) mindhárom korcsoportjában bronzérmét szerzett a vidék bajnokságban.

Az I. korcsoportban (2001-es születésűek és fiatalabbak) Antal Lilla, Szabó Eszter, Horváth Róza, Pap Réka, Dobosi Lili, Jurec Dóra, a II. korcsoportban (2009-2010-es születésűek) Pálfi Leila, Horváth Lora, Kálmán Luca, Gosztolai Szaffi, Kovács Zoé, Molnár Dorka, Kovács Luca, Gazai Zara, a III. korcsoportban (2005-2006-os születésűek) pedig Barabás Szilvia, Beitl Maja, Tamás Liza, Borzas Liána, Schreyer Virág és Kugler Hanna lett bronzérmes.

A II. korcsoport szabad kategóriájában állt a szerekhez a legtöbb csapat, ahova tizenkilenc vidéki alakulat nevezett. Mindkét veszprémi csapat először szerepelt ebben a csoportban, ahol a VTC „A” csapata – Papp Rubin Napsugár, Fujár Bernadett, Tamás Laura és Koronczai Csenge – a nyolcadik helyen végzett, míg a „B” csapat – Pezl Dalma, Vizeli Melinda, Fazekas Jana, Koronczai Ármina, Bódiss Lilien és Bedő Rebeka – a tizedik pozíciót csípte el.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.