Multifunkciós sportpályát kaptak az ovisok

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2017.06.07
  • 12:24
A sportpályát pályázati forrásból, önkormányzati önrésszel emelték fel a Ringató Óvodában.

A létesítmény hivatalos átadóját szerda délelőtt tartották a Ringató Óvoda udvarának Haszkovó utca felé néző új szegletében, ahol rekordidő alatt húzták fel a kézilabdázásra, kosarazásra, s labdarúgásra is alkalmas műfüves sportplaccot.

Az óvoda nem csak egy küzdőtérrel bővült, a közel tízmillió forintos program keretében készségfejlesztő sporteszközöket is kaptak az ovisok, akik kitörő örömmel vették birtokukba az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és a városi önkormányzat közös ajándékát.

Ovádi Péter

– Építhetünk Veszprémben tereket, utakat, járdákat, a legszebb pillanat mégis az, amikor a gyermekeink számára hozunk létre valamit. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb helyre került ez a sportpálya, hiszen a Ringató Óvoda és a Kuckó Óvoda is élen jár az egészséges életmód népszerűsítésében – húzta alá Ovádi Péterönkormányzati képviselő avató beszédében.

Tóth Tímea, Major Ildikó intézményvezető és Ovádi Péter

Az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány képviseletében Tóth Tímea, korábbi válogatott kézilabdázó szólalt fel. – Nem csak egy multifunkciós pályát adtunk ma át, hanem egy sportprogramot is, amely azt a célt szolgálja, hogy a gyerekek mozgási képességeit fejlesszék.

A bemutatóedzést a helyi futsalcsapat, az 1. FC Veszprém játékosai vezényelték az ovisoknak, akik a képességfejlesztő gyakorlatok után örömfocival töltötték a délelőttöt.

Tabella
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 24
2. Dunaferr 19
3. Swietelsky Haladás VSE 18
4. Rába ETO Győr 17
5. 1. FC Veszprém 15
6. Nyírgyulaj KSE 12
7. Ferencvárosi TC 11
8. Aramis SE 9
9. Debreceni Egyetemi AC 9
10. Bőny 4
utolsó módosítás 2017. december 15. 15:05
tovább »