Szertefoszlottak a dobogós remények

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2017.06.02
  • 22:59
Az 1. Futsal Club Veszprém kétgólos vereséget szenvedett a Berettyóújfalu vendéglátójaként az NB I felsőházának utolsó előtti fordulójában, így eldőlt, hogy biztosan nem végezhet dobogós helyen.

Szezonbeli utolsó hazai mérkőzését játszotta péntek este a 12 ponttal negyedik helyen álló Veszprém a harmadik helyezett, eddig 18 egységet gyűjtő Berettyóújfalu ellen. Madarász János együttese az utolsó szalmaszálba kapaszkodott, hogy utolérje riválisát, s a dobogón zárjon.

A bakonyiak ennek megfelelően nagy rohamokkal kezdtek, a 9. percben mégis a vendégek találtak be. A hazaiak rátettek még egy lapáttal, amelynek eredményeként Bognár a 13. percben egalizált. Kisvártatva jött az újabb fordulat: Gál jutatta ismét előnyhöz az övéit.

Bognár duplázott, de csapata nem szerzett pontot

Jól kezdte a második felvonást az 1. FCV, Bognár ismét egyenlíteni tudott. Egy perc sem telt el, amikor megint Gál ismét vezetéshez jutatta az övéit. A mieink mindent elkövettek a folytatásban, hogy pontot szerezzenek, de a helyzetek ekkor is kimaradtak. Trencsényi aztán a 39. percben végleg eldöntötte a találkozót.

A Madarász-csapat kedden az utolsó helyen álló Haladás vendégeként zárják a szezont.

Futsal NB I, rájátszás az 1-6. helyért:
1. FC Veszprém–MVFC-Berettyóújfalu 2-4 (1-2)
Veszprém, 800 néző. Vezette: Farkas, Futó, Tihanyi.
Veszprém: Schmidmajer – Tatai, Boromisza G., Boromisza D., Bognár. Csere: Spandler, Sárdi (kapusok), Hoffer, Erdősi, Petróczi, Tar, Püspök, Finta. Edző: Madarász János.
Berettyóújfalu: Mezei – Kovács I., Rábl, Gál, Szabó P. Csere: Tihanyi, László, Takács, Magyar, Nagy, D., Nagy I., Harmati, Trencsényi, Kondás. Edző: Móga Lóránt.
Gólszerzők: Bognár (13. 22.), ill. Magyar (9.), Gál (15., 23.), Trencsényi (39.).
Piros lap: Schmidmajer (20.).

Tabella
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 6
2. Nyírgyulaj KSE 6
3. 1. FC Veszprém 6
4. Swietelsky Haladás VSE 6
5. Rába ETO Győr 3
6. Dunaferr 3
7. Ferencvárosi TC 3
8. Bőny 0
9. Debreceni Egyetemi AC 0
10. Aramis SE 0
utolsó módosítás tegnap 21:57
tovább »