Madarász: ez már egy örökrangadó!

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2017.06.01
  • 06:20
Idénybeli utolsó hazai mérkőzésüket játsszák pénteken (18.30) a veszprémi futsalosok, akik a Berettyóújfalut látják vendégül az NB I felsőházi rájátszásában.

Az idény végéhez érve besűrűsödött az 1. FC Veszprém programja, amely egy hét alatt három találkozóval zár. Hétfőn a Dunaferr ellen nem sikerült pontot szerezni (3-1), pénteken a Berettyóújfalu érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba, majd jövő kedden (19.15) az utolsó helyezett Haladás vendégeként búcsúzik az idei kiírástól a Madarász-csapat.

– Kiváló mérkőzést játszottunk a Dunaújváros ellen, amely annak köszönhetően tudta otthon tartani a pontokat, hogy jobban kihasználta a helyzeteit. Nekünk is legalább annyi ziccerünk volt, de rendre rossz megoldást választottunk a kapu előtt. Mindezek ellenére elégedett voltam a látottakkal, hiszen játékban felvettük a harcot az esélyesebb ellenfelünk ellen – tekintett vissza az ütközetre Madarász János.

Az utolsó hazai meccs következik a 2016/2017-es kiírásban

Pénteken (18.30) a harmadik helyen álló, 18 pontos Berettyóújfalu látogat a negyedik helyezett, 12 egységet gyűjtő Veszprémhez. A matematikai esély tehát még mindig megvan a dobogóra a bakonyiak számára.

– Bizakodó vagyok az utolsó hazai találkozónk előtt. Jelenleg mindenki a rendelkezésemre áll, így erős csapatot küldhetek pályára. Az elmúlt időszakban nyújtott játékunkkal elégedett vagyok, noha az eredményeinken ez nem mindig tükröződik. Mindig remek meccseket játszunk a Berettyó ellen. Egymás között azt szoktuk mondani, hogy ez már egy örökrangadó. Egyszer ők, máskor pedig mi kerekedünk felül. Bízom benne, hogy a közönségünk biztatása mellett ezúttal berúgjuk a helyzeteinket, s mi hagyjuk el győztesen a pályát – bizakodott a veszprémiek vezetőedzője.

Tabella
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 24
2. Dunaferr 19
3. Swietelsky Haladás VSE 18
4. Rába ETO Győr 17
5. 1. FC Veszprém 15
6. Nyírgyulaj KSE 12
7. Ferencvárosi TC 11
8. Aramis SE 9
9. Debreceni Egyetemi AC 9
10. Bőny 4
utolsó módosítás tegnap 15:05
tovább »