Madarász: ez már egy örökrangadó!

  • 1. Futsal Club Veszprém
  • 2017.06.01
  • 06:20
Idénybeli utolsó hazai mérkőzésüket játsszák pénteken (18.30) a veszprémi futsalosok, akik a Berettyóújfalut látják vendégül az NB I felsőházi rájátszásában.

Az idény végéhez érve besűrűsödött az 1. FC Veszprém programja, amely egy hét alatt három találkozóval zár. Hétfőn a Dunaferr ellen nem sikerült pontot szerezni (3-1), pénteken a Berettyóújfalu érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba, majd jövő kedden (19.15) az utolsó helyezett Haladás vendégeként búcsúzik az idei kiírástól a Madarász-csapat.

– Kiváló mérkőzést játszottunk a Dunaújváros ellen, amely annak köszönhetően tudta otthon tartani a pontokat, hogy jobban kihasználta a helyzeteit. Nekünk is legalább annyi ziccerünk volt, de rendre rossz megoldást választottunk a kapu előtt. Mindezek ellenére elégedett voltam a látottakkal, hiszen játékban felvettük a harcot az esélyesebb ellenfelünk ellen – tekintett vissza az ütközetre Madarász János.

Az utolsó hazai meccs következik a 2016/2017-es kiírásban

Pénteken (18.30) a harmadik helyen álló, 18 pontos Berettyóújfalu látogat a negyedik helyezett, 12 egységet gyűjtő Veszprémhez. A matematikai esély tehát még mindig megvan a dobogóra a bakonyiak számára.

– Bizakodó vagyok az utolsó hazai találkozónk előtt. Jelenleg mindenki a rendelkezésemre áll, így erős csapatot küldhetek pályára. Az elmúlt időszakban nyújtott játékunkkal elégedett vagyok, noha az eredményeinken ez nem mindig tükröződik. Mindig remek meccseket játszunk a Berettyó ellen. Egymás között azt szoktuk mondani, hogy ez már egy örökrangadó. Egyszer ők, máskor pedig mi kerekedünk felül. Bízom benne, hogy a közönségünk biztatása mellett ezúttal berúgjuk a helyzeteinket, s mi hagyjuk el győztesen a pályát – bizakodott a veszprémiek vezetőedzője.

Tabella
Futsal NB I, 2017/18 alapszakasz
1. MVFC Berettyóújfalu 6
2. Nyírgyulaj KSE 6
3. 1. FC Veszprém 6
4. Swietelsky Haladás VSE 6
5. Rába ETO Győr 3
6. Dunaferr 3
7. Ferencvárosi TC 3
8. Bőny 0
9. Debreceni Egyetemi AC 0
10. Aramis SE 0
utolsó módosítás 2017. október 16. 21:57
tovább »