Egy körrel a vége előtt bennmaradó helyen áll a VLS

  • VLS Veszprém
  • 2017.05.26
  • 16:37
Bognár Bence duplájával nyert, s előzött az NB III tabelláján a VLS Veszprém labdarúgócsapata, amely a közvetlen rivális Videoton II otthonából hozta haza a rendkívül értékes három pontot.

A tét némileg rá is nyomta a bélyegét az összecsapásra. Visszafogott iram és alacsony színvonalú játék jellemezte a találkozó első időszakát, amelyben a bakonyiak birtokolták többet a játékszert.

A 39. percben Büki Baltazár tálalt pontosan Bognár Bence elé, aki higgadtan a hálóba bombázott (0-1).

A 60. percben Krebsz három ember mellett is el tudta vinni a játékszert, majd Benéhez passzolt, aki Bognár fejére ívelt. Ekkor még hárított a hazai portása, a kipattanót azonban már a hálóba pofozta a veszprémi támadó (0-2).

Hét perccel később Dobsa Gergő szabálytalankodott a tizenhatoson belül, amiért megkapta a második sárga lapját, így mehetett az öltözőbe. A megítélt büntetőt Bévárdi Zsombor magabiztosan értékesítette (1-2).

A végjátékban teljesen beszorította riválisát a Fejér megyei alakulat, a mieink tíz emberrel, hősiesen védekeztek, s már nem is engedték ki kezeik közül a győzelmet.

Labdarúgó NB III. Nyugati csoport, 33. forduló:
Videoton FC II.–VLS Veszprém 1-2 (0-1)
Székesfehérvár, vezette: Sipos (Imrő, Molnár).
Videoton II.: Zöldesi Illés – Lencsés Balázs (Haász Tamás, 58.), Lénárt András (Burka Bendegúz, 49.), Lassú Zsombor, Kondor Kristóf, Bévárdi Zsombor, Varga Bence, Réti Patrik, Hadzic Elvir (Ante Solomun, 51.), Tarnóczi Roland, Schiller Patrik. Vezetőedző: Vajda Géza Gusztáv.
Veszprém: Hársfalvi András – Krebsz Máté, Felber Patrik, Dobsa Gergő, Gunther Zsolt – Bene Zsombor, Kocsis Gergő, Kókány Péter (Sárossy Dániel, 21.), Simon Benjamin – Bognár Bence, Büki Baltazár (Molnár Marcell, 63.) Vezetőedző: Orbán Tamás.
Gólszerzők: Bévárdi (68.), ill. Bognár (39., 60.).
Piros lap: Dobsa (67.)

Edzői értékelés

Orbán Tamás: – A tét rányomta a bélyegét mindkét csapat teljesítményére. Az utolsó húsz percet különösen nehezen viseltem, ekkor ugyanis úgy játszottunk, mint egy megye III-as együttes. Végül azonban sikerült megtartanunk az előnyüket.

Tabella
Férfi labdarúgás, NB III Nyugati csoport, 2017/18
1. Érdi VSE 6
2. FC Ajka 6
3. THSE-Szabadkikötő 6
4. Kaposvári Rákóczi FC 4
5. III. Ker. TVE 4
6. Csepel FC 3
7. Tarr Andráshida SC 3
8. Puskás Akadémia FC II. 3
9. Gyirmót FC Győr II. 3
10. Videoton FC II. 3
11. Pénzügyőr SE 3
12. Dunaharaszti MTK 1
13. BKV Előre 1
14. Pápai Perutz FC 0
15. VLS Veszprém 0
16. Csornai SE 0
utolsó módosítás 2017. augusztus 20. 13:31
tovább »