Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

A fővárosban adott számot tudásából a VTC

2017. május 18. 21:23
Véget ért a tavaszi torna versenyszezon a serdülő és kadet korosztályban, a Veszprémi Torna Club fiataljai eredményesen zárták az idényt.

Május 14-én a fővárosi központi tornacsarnokban rendezték az utánpótlás korosztály Budapest-Vidék országos bajnokságát, ahol a Veszprémi Torna Club (VTC) sportolói is a szerekhez léptek.

 Jónás Alíz és Kupcsik Csenge Jónás Alíz és Kupcsik Csenge

A veszprémi lányok közül a kadet korosztályban szereplő Jónás Alíz és Kupcsik Csenge kezdett. Dinamikus és erős gyakorlataikkal – néhány hibájuk ellenére is – jó eredményeket értek el az erős mezőnyben, ahol a jelenlegi utánpótlás válogatott kiválóságai is részt vettek. Kupcsik Csenge összetettben az előkelő ötödik, míg Jónás Alíz a hetedik helyen végzett. Előbbi ugráson bronzérmet nyert, utóbbi pedig gerendán lett ötödik helyezett.

Mészáros Sára és Gesztesi LiliMészáros Sára és Gesztesi Lili

Délután a serdülő korosztály versenyzett. A veszprémieket Gesztesi Lili és Mészáros Sára képviselte. Mészáros hibátlanul végrehajtotta gyakorlatait mind a négy szeren, összetettben a tizedik helyen végzett, ugráson, gerendán, talajon és korláton pedig nyolcadik lett. Gesztesinek gerendán volt egy rontása, de ennek ellenére összetettben – nagyon szoros versenyben – a harmadik helyen végzett, ezüstérmet kapott talajon és ugráson, míg korláton bronzérmes lett.

A tavaszi versenyszezonban még a kisebbekre várnak megmérettetések. Több korosztályban is nagy létszámmal készül a VTC csapata, hogy minél több gyermek megmutathassa tudását.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.