Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Hevesen táncoltak a veszprémiek

2017. április 14. 13:11
Értékes helyezéseket gyűjtöttek a veszprémi KID Rock and Roll SE táncosai a Hevesen rendezett országos pontszerző versenyen.

Április 8-án országos pontszerző versenyt rendeztek Hevesen junior és felnőtt formációknak, valamint children és serdülő párosoknak. A veszprémi KID Rock and Roll SE öt formációval és két párossal képviseltette magát az eseményen.

A legnépesebb, rekordszámú indulót felvonultató serdülő páros mezőnyben Sasvári Márk és Márta Kíra a 24. helyen végzett, a duó így újoncként a ranglista 42 párosából a 21. helyen áll. 2016. évi eredményeik alapján az ország legjobb párosai között children kategóriában bronz minősítést vehettek át.

Schaffer Márk és Balogh Réka az elődöntős tánc után javított helyezésén, s végül összesítésben a 30. helyen zárt.

A junior nagyformációk versenyében a Rocker Ladies nagyformációnk döntőbe jutott, ahol az előkelő 5. helyen végzett. Ezzel őrzik 5. helyüket az országos ranglistán. 2016. évi eredményeik alapján az ország legjobb junior formációi között bronz minősítésben részesültek.

Felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában a Prodigy Project kisformáció beverekedte magát a döntőbe, és ott 6. helyezést ért el. Ezzel őrzik 3. helyüket az országos ranglistán. 2016-os teljesítményük alapján az ország legjobb formációi között, a legnehezebb akrobatikus elemeket tartalmazó kűrt táncoló felnőtt nemzeti kisformációs kategóriában ezüst minősítést vehettek át.

A Csinizsaruk kisformáció felnőtt kisformációs kategóriában a 7. helyet csípte el a döntőben, így megtartották 4. helyüket az országos ranglistán. Tavalyi eredményeik alapján az ország legjobb formációi között felnőtt kisformációs kategóriában ők is ezüst minősítésben részesültek.

A Tinistyle kisformáció nagyot küzdve a 12. helyen zárta a viadalt.

A táncosokat Putics-Bondor és Horváth Zsófia Ibolya készítette fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.