Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Országos verseny dobogóján a veszprémi táncosok

2017. április 4. 19:36
A veszprémi KID Rock and Roll SE párosa, Ender Tamás és Csomai Bettina bronzérmet szerzett a Dabason rendezett országos pontszerző versenyen.

Április 1-jén országos pontszerző versenyt rendeztek Dabason children és junior formációknak, valamint junior és felnőtt „C”, „B” és „A” párosoknak. A KID Rock and Roll SE két formációval és három párossal képviseltette magát az eseményen.

Ender Tamás és Csomai Bettina fantasztikus teljesítménnyel a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Az egyik legnehezebb kategóriában, felnőtt „B” páros kategóriában Sevinger Dávid és Gönczöl Regina a döntőbe jutott, ahol a hetedik helyen végzett. 2016. évi eredményeik alapján az ország legjobb párosai között junior kategóriában bronzminősítést vehettek át.

Kirchkeszner Máté még mindig sérülten át a táncparkettre, ahol Bartl Zsófiával a középdöntőbe verekedte magát. A páros végül a tizedik helyen zárt. 2016. évi eredményeik alapján az ország legjobb párosai között junior kategóriában bronzminősítést vehettek á. A párosok április 22-én részt vehetnek a krakkói világkupán.

Az egyesület két serdülő nagyformációja, a Venga girls és a GruSokk első országos megmérettetésén vett részt. Kissé bátortalanul táncolva a 9. és a 10. helyet csípték el.

A táncosokat Putics-Bondor Virág, Horváth Zsófia Ibolya, Sváb Orsolya és Stieber Csaba készítették fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.