Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
15°C

Vereséggel kezdett a VFC

2017. április 4. 18:36
A veszprémiek 3-1-re kikaptak a vendég PELC-Nyárád együttesétől a megyei női labdarúgó-bajnokság első tavaszi fordulójában.

A téli szünet után folytatódtak a küzdelmek a megyei női felnőtt labdarúgó-bajnokságban, vasárnap a PELC-Nyárád csapata látogatott a Veszprém FC-hez.

Pont nélkül maradt a VFC (archív fotó)Pont nélkül maradt a VFC (archív fotó)

Jugovits Péter együttese már az 5. percben hátrányba került, hat perccel később pedig újabb gólt kapott. András Anita a második játékrészben még szépített, de az utolsó szó a vendégeké volt.

Megyei női labdarúgó-bajnokság:
Veszprém FC–PELC-Nyárád 1-3 (0-2)
Veszprém: Sas Zsófia – Baráth Boglárka, Tömböl Piroska, András Anita, Jónás Kinga, Kis Danica, Csepely Bettina, Csomor Renáta, Bozsoki Klaudia.
PELC-Nyárád: Németh Roxána – Szalóky Diána, Kalmár Helga, Fellner Zsófia, Hipság Veronika, Frank Eszter, Lázár Cintia, Németh Rebeka, Török Patrícia. Cserék: Pődör Patrícia, Beimli Katalin, Földes Vivien, Fehér Nikoletta.
Gólszerzők: András Anita (53.), ill. Török Patrícia (5.), Beimli Katalin (11., 58.)

Edzői értékelés


Jugovits Péter: – Az eredmény ellenére nagyon büszke vagyok a lányokra, akik megmutatták, milyen egy igazi csapat. Sajnálom, hogy kikaptunk, de fontos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Mindent meg fogunk tenni, hogy elérjük a célunkat.

vehirsport.hu
Tál Dominik
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.