Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Két nap alatt két verseny

2017. március 28. 20:03
Különösen eredményes hétvégét zártak a veszprémi KID Rock and Roll SE versenytáncosai.

Március 25-én a pozsonyi Fox One Cup elnevezésű nemzetközi versenyen vett rész a KID Rock and Roll SE, ahol Magyarország legjobb párosai és formációi is megmérették magukat. A veszprémi egyesület táncosai a népes mezőnyben minden kategóriában döntőbe jutottak, ahol nagyon szép eredményeket értek el. Junior nagyformációs kategóriában a Rocker Ladies 4. helyezést ért el, míg a Ghostbusters kisformáció az 5. helyen végzett.

Felnőtt kisformációs kategóriában együtt versenyeztek a különböző akrobatikai nehézségű formációk. Ebben a nehéz mezőnyben a Csinizsaruk kisformáció az előkelő 5. helyet szerezte meg. A Prodigy Project felnőtt kisformáció szintén beverekedte magát a döntőbe, és ott 7. lett. Felnőtt „C” páros kategóriában Ender Tamás-Csomai Bettina a 4. helyet szerezte meg.

Március 26-án Balatonfüreden területi versenyt rendeztek, ahol Ender Tamás-Csomai Bettina felnőtt „C” páros aranyérmes lett. Ezüstérmet szerzett a Grusokk serdülő nagyformáció, a Rocker Ladies junior nagyformáció,valamint a Csinizsaruk felnőtt kisformáció. Bronzérmet nyert a Venga girls serdülő nagyformáció, a Prodigy Project felnőtt nemzeti kisformáció, valamint a TiniStyle felnőtt kisformáció. Negyedik helyen végzett a Pocahontas children nagyformáció, valamint Veres Balázs-Veres Anasztázia children páros. A Ghostbusters junior kisformáció ötödik, a Rock- it! serdülő kisformáció hatodik a pozícióban zárt.

Sasvári Márk és Márta Kíra életük második serdülő kategóriás versenyén bejutottak a döntőbe, ahol az előkelő 6. helyet szerezték meg. Schaffer Márk-Balogh Réka serdülő páros tizenharmadik lett.

A táncosokat Putics-Bondor Virág, Putics Bence, Stieber Csaba, Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra és Sváb Orsolya készítették fel.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.