Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Már biztosan negyeddöntős a Tatabánya

2017. március 27. 8:20 // Forrás: MTI
Vasárnap biztossá vált, hogy a Grundfos Tatabánya KC a férfi kézilabda EHF Kupa csoportköréből a negyeddöntőbe jut.

A négy darab négyes csoportból hat csapat jut tovább és - három párharcban - játszhat a négyes döntőbe kerülésért. A tornának biztos résztvevője a rendező német Göppingen, amely - az európai szövetség honlapja szerint - a vasárnapi játéknapon biztosította elsőségét csoportjában, ezzel eldőlt, hogy a további három első mellett a három legjobb második léphet tovább.

A C csoportban jelenleg második helyezett Tatabányának nyolc pontja van, így a jövő hétvégi utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztosan ott lesz a negyeddöntőben. A magyar csapat szombaton a német Magdeburgot fogadja Győrben, és amennyiben legyőzi, az első helyen jut tovább.

vehirsport.hu
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. ma 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. ma 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. ma 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. ma 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.