Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Telt házas tornaverseny Veszprémben

2017. március 11. 15:01
Szombaton ismét diákolimpiai rendezvénynek ad otthont Veszprém városa. Azért gyűltek össze a régió legjobb leány tornászai a Vetési gimnáziumban, hogy eldöntsék, ki léphet tovább az országos fináléba.

Három korcsoport harminckilenc tornászcsapatának több mint kétszáz sportolója méri össze erejét szombaton a Vetési Albert Gimnáziumban rendezett diákolimpia regionális elődöntőjében.

Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Veszprém városát a Hriszto Botev iskola diákjai képviselik a viadalon, akik mindhárom korcsoportban – I., II. és III-IV. – jó eséllyel pályáznak az országos fináléba kerülésért.

Némedi LajosNémedi Lajos

A telt házas esemény megnyitóján Némedi Lajos köszöntötte az egybegyűlteket. Az alpolgármester szerint szombaton kis tornász királynők érkeztek a királynék városába, akik gyönyörű gyakorlatokkal örvendeztetik meg a közönséget.

A veszprémi Hriszto Botev iskola tornászlányai edzőjükkel, Papréti Emesével: Romsics Adél, Mészáros Sára, Jugovits Kata, Sági Emma, Vörös Dorottya, Nyitrai LiaA veszprémi Hriszto Botev iskola tornászlányai edzőjükkel, Papréti Emesével: Romsics Adél, Mészáros Sára, Jugovits Kata, Sági Emma, Vörös Dorottya, Nyitrai Lia

A tornászok a csapatverseny mellett egyéniben is megküzdenek egymással. Gerendán, talajon és szekrényen kell megnyerniük az ítészeket, hogy kvalifikációt szerezzenek az országos fináléba.

Zatkalik Dániel
Tál Dominik

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.