Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tíz éremmel kezdték a versenyszezont

2017. március 7. 19:53
A KID Rock and Roll SE növendékei három-három arany- és ezüst, valamint négy bronzérmet szereztek a Mosonmagyaróváron rendezett területi versenyen.

A március 4-ei megmérettetésen aranyérmet szerzett az egyaránt területi listavezető Prodigy Project felnőtt nemzeti kisformáció, a Csinizsaruk felnőtt kisformáció,valamint az Ender Tamás–Csomai Bettina felnőtt „C” páros.

Ezüstérmes lett a Venga girls serdülő nagyformáció, a Sevinger Dávid–Gönczöl Regina felnőtt „B” páros, valamint a Baby Dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció.

A Pocahontas children nagyformáció, a Grusokk serdülő nagyformáció, a Rocker Ladies junior nagyformáció és a Kirchkeszner Máté–Bartl Zsófia junior páros is bronzéremmel gazdagodott.

Negyedik helyen végzett a Ghostbusters junior kisformáció. Ötödik a Veres Balázs–Veres Anasztázia children páros. A Rock- it! serdülő kisformáció kategóriaváltás után egyből a döntőbe táncolta magát, ahol a 7. helyen zárt, akárcsak a TiniStyle felnőtt kisformáció. Sasvári Márk és Márta Kíra első serdülő versenyén az előkelő 8. helyet szerezte meg. A Schaffer Márk–Balogh Réka serdülő páros a 13. helyezést ért el.

A versenyzők felkészítését Putics-Bondor Virág, Sváb Orsolya, Horváth Zsófia Ibolya, Kalmár Dóra, Stieber Csaba és Putics Bence végezték.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.