Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Elfáradt a második félidőre a Telekom U23

2017. február 26. 18:29
Hiába vezetett a félidőben négy góllal, pont nélkül tért haza százhalombattai vendégszereplésből a Telekom Veszprém U23-as legénysége szombat délután.

Rapatyi Tamás együttesére újabb nehéz feladat várt a másodosztályú kézilabda-bajnokság tizenhatodik fordulójában. Egy héttel ezelőtt a listavezető Dabas pontokkal távozott a Tüzér utcai csarnokból, így idegenben, a jó erőkből álló Százhalombatta ellen javított volna a „kis Veszprém”.

Az első félidő a gólgyártásról szólt, mindkét fél alaposan megszórta magát. A mieink bizonyultak termékenyebbnek, akik így négygólos előnnyel vonulhatott pihenni (14:18).

A második játékrészben harapósabb védekezésre váltottak a hazaiak, ami érezhetően nem tetszett a veszprémi fiataloknak. Ennél is nagyobb problémát jelentett, hogy a mérkőzés kritikus szakaszaiban rendre emberhátrányba kényszerült kézilabdázni a fáradni látszó Rapatyi–Tombor legénység.

Dacára mindennek egészen végjátékig nyílt maradt a két pont sorsa. Az utolsó percben azonban ziccert hibázott a Telekom U23, amely így pont nélkül hagyta el a játékteret (32:31).

Férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 16. forduló:
Százhalombattai KE–Telekom Veszprém U23 32:31 (14:18)
Százhalombatta, Városi Szabadidő Központ. Vezette: Búza, Cseszregi.
Veszprém: Nagy B. – Molnár 4, Szita 7, Ubornyák 2, Hanák 1, Tóth A. 8 (3), Gyene 4. Cserék: ​Szakály 4, Petróci-Lukács 1, Süle, Kristóf, Ernei. Vezetőedző: Rapatyi Tamás.
Kiállítások: 6, ill. 16 perc.
Hétméteresek: 3/3, ill. 3/3.

Edzői értékelés

Rapatyi Tamás: – Összességében a védekezésünk miatt kaptunk ki, a nálunk fizikálisan erősebb Százhalombattával szemben nem jöttünk ki jól a birkózásból.

vehirsport.hu
Események
Sorozat
férfi kézilabda NB II Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Budai Farkasok
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. február 29. 18:00
Helyszín
Budaörs, Városi Sportcsarnok
Eredmény
21-28
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Telekom Veszprém U21
Vendég
Pécs
Időpont
2020. március 6. 19:30
Helyszín
Veszprém, DEVM Sportcsarnok
Eredmény
34-27
részletek
Sorozat
férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoport, 2019/2020
Hazai
Szigetszentmiklós
Vendég
Telekom Veszprém U21
Időpont
2020. március 11. 19:30
Helyszín
Szigetszentmiklós, Városi Sportcsarnok
Eredmény
28-26
részletek
további cikkek
Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda-válogatott Veszprémben harcolhatja ki a vb-szereplést a magyar férfi kézilabda-válogatott A magyar férfi kézilabda-válogatott ugyanazzal a kerettel szerepel májusban a Litvánia elleni világbajnoki selejtezőn, amellyel márciusban Tatabányán kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 20:03 Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Telekom Veszprém Momir Ilics: egy labda dönthet a negyeddöntőben Momir Ilics, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint egy labda dönthet a dán Aalborg HB elleni párharcban, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. tegnap 19:53 Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: a törökökkel kezdenek a társházigazda magyarok A török válogatott ellen lép pályára először a társházigazda magyar női kézilabda-válogatott a november-decemberi Európa-bajnokságon. tegnap 14:59 Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! Telekom Veszprém Ligetvári: Inkább ne lőjek gólt, de nyerjük meg a meccset! A Telekom Veszprém csütörtökön este (18.45) a dán Aalborgot látja vendégül a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán. Az idény eddigi legfontosabb, sorsdöntő derbijét megelőzően Ligetvári Patrik a vehir.hu kérdésére azt nyilatkozta, a higgadtság lehet a siker kulcsa. tegnap 12:50

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.