Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mocsai felszabadult játékot vár

2014. január 25. 18:11 // Forrás: MTI
Felszabadult játékot vár csapatától a házigazda és egyben címvédő dánok ellen 20.30 órától sorra kerülő középdöntős összecsapáson Mocsai Lajos, a férfi kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott szövetségi kapitánya.

A szakember hétfőn délelőtt egyórás, főként taktikai elemekből álló tréninget vezényelt együttesének. Előtte arra hívta fel játékosai figyelmét, hogy ezen az Eb-n minden csapat felnő az adott feladathoz, így nekik is ezt kell tenniük, amihez a lehető legjobb formájukra lesz szükség.    

"A dánok ellen, úgy néz ki, mindenki borzasztóan szorongva lép pályára, nem sok eséllyel. Tizennégyezer ember előtt szerepel a hazai csapat, végig ugyanazon a színhelyen, s belakva ezt a területet rendkívül magabiztos, igazi örömkézilabdát játszik" - nyilatkozta a tréner.    

Mocsai hozzátette: amennyiben a papírformának megfelelően az izlandiak legyőzik a macedónokat, szinte biztos, hogy a magyar csapat a nyolcadik helynél hátrébb nem végezhet, márpedig ez volt a torna előtt a szövetség hivatalos célkitűzése.    

"Teher nélkül kell pályára lépniük a játékosoknak. Nagy sebességű, nyílt sisakos, jó mérkőzést szeretnénk játszani, sok rizikót felvállalva bátran kell kézilabdáznunk" - összegezte az estére vonatkozó elképzelést.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.