Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kilenc érem az év utolsó területi versenyén

2016. november 16. 19:24
A KID Rock and Roll SE táncosai három arany-, öt ezüst- és egy bronzérmet szereztek a Veszprémben rendezett területi versenyen.

A KID Rock and Roll SE november 12-én területi pontszerző versenyt rendezett a Vetési gimnázium sportcsarnokában. A veszprémi versenytánc egyesület összesen három arany-, öt ezüst- és egy bronzérmet szerezett, s számos döntős helyezéssel is büszkélkedhet.

Aranyérmes lett a Prodigy Project felnőtt nemzeti kisformáció, a Sevinger Dávid-Gönczöl Regi junior páros, valamint az Ender Tamás-Csomai Bettina felnőtt „C” páros. Második helyezést ért el a Csinizsaruk felnőtt kisformáció, a Baby Dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció, a Sasvári Márk-Márta Kíra és a Kirchkeszner Máté-Bartl Zsófia páros, valamint a Grusokk serdülő nagyformáció.

A Rocker Ladies junior nagyformáció bronzérmes lett, a Kung-fu Pandák children nagyformáció pedig negyedikként zárt.

A Rock-it children kisformáció, a Ghostbusters junior kisformáció, illetve TiniStyle felnőtt kisformáció ötödik, a Cool six junior kisformáció a hetedik, a Black Magic felnőtt kisformáció a nyolcadik, a Schaffer Márk-Balogh Réka serdülő páros pedig kilencedik helyezést ért el.

A táncosok felkészítését Putics-Bondor Virág, Sváb Orsolya, Horváth Zsófia Ibolya és Putics Bence végezték.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.