Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Országos bronzérem a KID Rock and Roll SE tarsolyában

2016. november 10. 19:12
A veszprémi versenytánc egyesület felnőtt nemzetközi nagyformációja harmadik helyen zárt a rangos megmérettetésen.

A KID Rock and Roll SE táncosai november 5-én Székesfehérváron versenyeztek, ahova többszáz táncos érkezett az ország különböző pontjáról.

A legmagasabb felnőtt női kategóriában bronzérmet szerzett a Prodigy Project csapata. A felnőtt nemzetközi nagyformáció tagjai: Koronczai Zsófia, Király Laura, Metzger Réka, Kalmár Dóra, Nagy Dóra, Bognár Georgina, Takács Donáta Dóra. Edzőjük: Putics-Bondor Virág.

Ezen kívül több döntős és pontot érő helyezést is szállított az egyesület. A Rocker Ladies junior nagyformáció és a Baby dolls felnőtt nemzetközi nagyformáció egyaránt a 6., a Csinizsaruk felnőtt kisformáció a 7., a Sasvári Márk-Márta Kíra children páros pedig a 8. helyen zárt. A Ghostbusters junior kisformáció a 10., a Tinistyle felnőtt kisformáció a 12., a Black Magic felnőtt kisformáció és a Cool Six junior kisformáció a 14., Schaffer Márk és Balogh Réka serdülő párosa pedig a 27. pozíciót csípte el.

Mozgalmas időszak elé néz a KID Rock and Roll SE, hiszen november 12-én területi pontszerző versenyt rendeznek Veszprémben. Egy héttel később pedig a Bartl Zsófia, Kirchkeszner Máté junior páros az oroszországi Szocsiban sorra kerülő világbajnokságon méreti meg magát.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.