Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Torna ob: a legjobb nyolcban a veszprémi lányok

2016. november 3. 21:41
A Veszprémi Torna Club (VTC) versenyzői nagyszerűen szerepeltek a leány utánpótlás országos bajnokságon.

A VTC küldöttsége október 29-én a leány utánpótlás országos bajnokságon vett részt, amelyet harminckét indulóval rendeztek a budapesti Tornacsarnokban.

A veszprémi lányoknál ugyan előfordultak hibák, de összességében kiváló eredményeket értek el. Az egyéni összetett versenyben – négy szer alapján – Jónás Alíz az ötödik Kupcsik Csenge a tizenkettedik, Mészáros Sára a tizenötödik, Gesztesi Lili pedig a huszadik helyen végzett.

Gesztesi Lili, Jónás Alíz, Mészáros Sára és Kupcsik Csenge - Fotó: Baranyai LászlóGesztesi Lili, Jónás Alíz, Mészáros Sára és Kupcsik Csenge - Fotó: Baranyai László

A vasárnap rendezett egyéni szerenkénti döntőbe az országos mezőnyből az első nyolc helyezett jutott be. Jónás Alíz három, Kupcsik Csenge és Gesztesi Lili pedig egy-egy szeren kvalifikálta magát a fináléba. A veszprémi lányok emellett tartalékok lettek gerendán és talajon.

A szerenkénti döntőben Gerendán Jónás Alíz hatodik helyezett lett. Talajon Gesztesi Lili hatodik, Jónás Alíz pedig nyolcadik lett. Ugráson Kupcsik Csenge ötödik, Jónás Alíz hetedik helyen zárt.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.