Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Veszprémi bronzérmek a Zalakaros Kupáról

2016. november 3. 20:49
A Veszprémi Honvéd Sportegyesület két aktívája, Mérő Edit és Palumbi Edit is bronzérem szerzett a Zalakaros Kupa regionális rangsoroló tájékozódási futó viadalon.

A Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club október 29-én rendezte meg szezonzáró versenyét, a Zalakaros Kupa regionális rangsoroló tájékozódási futó versenyt, amely a jövő évi Thermenland Open nemzetközi tájfutó verseny hivatalos előversenye is volt egyben.

Fotók: Palumbi EditFotók: Palumbi Edit

– A nevezők különleges városi helyszíneken futhattak; a pályák érintették a gyógyfürdő területét és annak gyönyörűen parkosított környezetét, a termál tavat, a nemrég telepített növénylabirintust, üdülővárosi és erdei részeket egyaránt – festette le a környezetet Mérő Edit, a Veszprémi Honvéd Sportegyesület Tájékozódási Futó Szakosztályának sajtóreferense.

Palumbi Edit a dobogó harmadik fokánPalumbi Edit a dobogó harmadik fokán

A zalaegerszegi és szombathelyi versenyzők létszámfölénye mellett néhány Veszprém megyéből érkező tájfutó is indult a megmérettetésen. A Veszprémi Honvéd Sportegyesület Mérő Edit (N35) és Palumbi Edit (N45) révén két bronzérem szerzett.

Mérő Edit szintén harmadik lettMérő Edit szintén harmadik lett

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.