Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tömböl bombájával itthon tartották az egyik pontot

2016. szeptember 25. 15:07
Női labdarúgócsapatunk 1-1-es döntetlent játszott a Csetény SE ellen a megyei bajnokság ötödik fordulójában.

A csetényiek remekül kezdték a mérkőzést, már a második percben megszerezték a vezetést Kulin Emese révén. Akrácsak a tavalyi „bajnoki döntőn”, most sem sikerült megfordítani a mérkőzést a Veszprémnek, a Csetény ezúttal is szervezetten, remekül védekezve futballozott. A Veszprém FC azonban a mérkőzés lezárásaként – a csapatkapitány, Tömböl Piroska bombagóljával – egyenlíteni tudott.

Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Jugovits Péter együttese három mérkőzést követően ötvenszázalékos teljesítmény tud felmutatni a bajnokságban.

Megyei női labdarúgó-bajnokság, 5. forduló:
Veszprém FC–Csetény SE 1-1 (0-1)
Veszprém, Jutasi úti műfüves pálya. Vezette: Marosvölgyi.
Veszprém: Vecseri Krisztina – Faddi Zsuzsanna, Tömböl Piroska, Bozsoki Klaudia – Litauszki Barbara Kata, András Anita – Vámosi Vanda, Kis Danica, Vojnity Nóra Anna. Cserék: Várhelyi Barbara, Sas Zsófia, Borbély Gáborné, Hanisch Evelin Mónika, Csepely Bettina, Dömötör Blanka. Edző: Jugovits Péter.
Csetény: Tarkányi Angéla – Szalai Andrea, Árkiné Zsebeházi Magdolna, Kulin Emese – Kovács-Fáber Bernadett, Seligáné Wágenhoffer Judit – Juhász Kinga, Varga Kinga, Torbó Anna. Cserék: Kozicska Cintia Patrícia, Szigetközi Melinda, Sudár Eszter.
Gólszerzők: Tömböl Piroska (61.), illetve Kulin Emese (2.).

Edzői értékelés

Jugovits Péter: – Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Mindig szoros eredmények születnek ezeken a találkozókon. Sajnálom, hogy a 2. percben ilyen buta góllal kerültünk hátrányba. A második félidőben már fölényben játszottunk, de a csetényiek nagyon jól, szervezetten védekeztek. Az egyenlítő gól viszont káprázatos volt. Összességében úgy gondolom, igazságos döntetlen született.

Galéria
Veszprém FC – Csetény SE 1-1
vehirsport.hu
Tál Dominik
további cikkek
EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket labdarúgás EURO-2024: kijelölték a játékvezetőket Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kedden nyilvánosságra hozta a nyári, németországi kontinensviadalon mérkőzéseket vezető bírók névsorát, amelyben a romániai magyar Kovács István is megtalálható. tegnap 8:45 Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém Practical VSC Tömösvári duplájával kimászott a gödörből a Veszprém A Practical VSC 2-0-ra nyert a Dorog vendégeként a labdarúgó NB III vasárnapi mérkőzésén. A címvédésért küzdő veszprémiek számára jól jött a siker, hiszen az elmúlt három fordulóban – a szurkolók nagy bánatára – elmaradt a győzelmük. 2024. április 21. 19:15 A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros labdarúgás A Kisvárda elleni döntetlennel ismét bajnok a Ferencváros A Ferencváros megnyerte sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét, mivel hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a kieső helyen álló Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának második szombati mérkőzésén. 2024. április 20. 18:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.