Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Új támogatót szerzett a Barabás

2014. január 30. 13:44
Szponzorációról szóló megállapodást írt alá a Veszprém Barabás Duna Takarék KC és a máriakálnoki Top Feed & Cargo Hungary Zrt.

A fiatal játékosokból álló NB I-es női kézilabdacsapat támogatásáról szóló szerződést dr. Tenk Gábor, a klub elnöke és Tomor László, a Top Feed Kft. tulajdonosa írták alá. A megállapodás egyelőre a 2013/14-es szezonra szól, de a további együttműködés sem kizárt, erről a felek az együttműködés eredményessége esetén az aktuális szezon során döntenek – olvasható a klub csütörtöki sajtóközleményében.

Az állati takarmány előállításával foglalkozó cég ügyvezető igazgatója szenvedélyes sportkedvelő, a most aláírt támogatói szerződés az első sportirányú elkötelezettségét jelenti.

A klubvezetés elsődleges és folyamatos célja az anyagi háttér biztosítása. Ennek érdekében tovább folytatják szponzorakvizíciós tevékenységüket, hogy a csapata számára biztosítani tudják a további problémamentes működést. Az előző szezonhoz képest az idei KEK-induláshoz szükséges feltételek megteremtése is ide sorolható.

vehirsport.hu
Melczer Zsolt

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.