Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Háromszor a dobogó harmadik fokán

2016. március 7. 19:43
A Veszprémi Thai Boksz SE kiválósága, Bécsi Nikolett három bronzérmet szerzett a Besztercebányán rendezett Szlovákia Open nemzetközi kick-box versenyen.

Február 19-20-án a felvidéki Besztercebánya adott otthont a Szlovákia Open nemzetközi kick-box versenynek, ahol tizenegy nemzet versenyzői – több mint 1200 nevezéssel – hét küzdőpáston és két ringben küzdöttek az érmekért.

A pénteki mérlegelés után Bécsi Nikolett másnap „point fighting” kategóriában saját súlycsoportjában bronzérmet szerzett. Emellett a mezőny legkönnyebb női versenyzőjeként – szokása szerint – elindult a súlycsoport nélküli, abszolút kategóriában, a „grand champion” versenyszámban, ahol szintén a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Vasárnap „light contact” számban küzdött és szerzett újabb bronzérmet.

Bécsi legközelebb már itthon, és tékvandó sportágban lép tatamira. A hódmezővásárhelyi magyar bajnokságon szintén több kategóriában szerepel majd. Formagyakorlatban, erőtörésben (amelyben a 2015-ben vb- bronzérmet szerzett a magyar válogatottal), küzdelemben és csapatszámokban is megméreti magát.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.