Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kiváló eredmények a Padányi Taekwondo sportolóitól

2015. november 23. 22:27 // Forrás: Vajky László
A Padányi TKD klub küldöttsége négy érmet szerzett a Mezőhegyesen rendezett Fuji kupán.

November 21-én Mezőhegyesen rendezték meg a Fuji kupa elnevezésű taekwondo versenyt, melyen kick-boxosok és kyokushin karate versenyzők is részt vettek. A színvonalas viadalon a Padányi TKD klub képviselte a dunántúli taekwondósokat. Az egyesület edzője, Vajky László bíróként utazott a versenyzőkkel.

A kiválóan teljesítő Kovács Gergő két győzelemmel menetelt az elődöntőig, ahol pontozással maradt alul a Hatvani TKD versenyzőjével szemben, így bronzérmet szerzett.

Simon Imre előző versenyéhez, a monori diákolimpiához képest egy dobogós helyet javított, ezüstérmes lett.

Balról: Kovács Dorka, Kovács Gergő, Bécsi Nikolett,, Simon Imre és Vajky LászlóBalról: Kovács Dorka, Kovács Gergő, Bécsi Nikolett,, Simon Imre és Vajky László

A Padányi TKD klub vezetője, Bécsi Nikolett a döntőig kiegyensúlyozottan versenyzett. Ott kétszer is döntetlenre hozta a meccset, az utolsó hosszabbításban aztán a bírók ellenfele javára döntöttek, így az értékes második helyet szerezte meg.

Bécsi az idei erőtörés világbajnoki bronzérme után és a romániai sikereit követően egyértelmű és határozott töréssel nyerte meg a felnőtt nők versenyét, s az azzal járó versenyszponzori díjakat.

Bécsi Nikolett a dobogó tetejénBécsi Nikolett a dobogó tetején

Mivel Bécsi két küzdősportágban is válogatott sportoló, akár kick-boxosként is indulhatott volna ezen a taekwon-do versenyen.

Mivel Bécsi nem tudta előteremteni versenykiadásainak fedezetét, a kick-box válogatott nélküle indul el a napokban Írországban sorra kerülő világbajnokságra.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.