Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bécsi Nikolett újabb érmekkel gazdagodott

2015. november 1. 17:53
A Veszprémi Thai-Boksz SE versenyzője két nemzetközi viadalon is dobogóra állhatott.

Hét ország 39 klubjának csaknem háromszáz versenyzője mérte össze erejét október közepén a Tökölön rendezett Jenox kupa elnevezésű kick-box versenyen.

A Veszprémi Thai-Boksz SE versenyzője, Bécsi Nikolett két kategóriában is elindult a nemzetközi megméretetésen. „Light kontakt” számban szlovák ellenfele mögött, egy horvát lányt megelőzve ezüstérmes lett. „Point fight” kategóriában pedig az elődöntőig menetelt, ahol osztrák és szlovák ellenfelei mögött a bronzérmet szerezte meg. Itt a harmadik helyért zajló küzdelemben már kiváló formát hozott, fölényesen utasította maga mögé ellenfelét.

Bécsi Nikolett egy héttel korábban az Eagles nemzetközi kupán szerepelt, ahol küzdelemben ezüst-, formagyakorlatban pedig bronzérmet szerzett.

Bécsi Nikolett a dobogó 3. fokánBécsi Nikolett a dobogó 3. fokán

Bécsi idei évre tervezett versenyeinek jó részén már túl van, a továbbiakban ranglista helyezésének javításáért, illetve a következő év világversenyeinek kvalifikációkért száll tatamira.

A Padányi klub vezetőjeként versenyzőivel az idei diákolimpiára készülve alkalmazza a legfrissebb nemzetközi versenytapasztalatait.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.