Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Győztes idényzáró

2014. január 30. 12:14
A Veszprém FC női labdarúgócsapata 3–1-re nyert a vendég Szigetvár ellen a másodosztályú bajnokság szombati meccsén.

Az őszi idény utolsó meccsén a hétpontos Szigetvárt fogadta az eddig ö egységet gyűjtő VFC.

Másodszor nyert a Veszprém az idénybenMásodszor nyert a Veszprém az idényben

A 23. percben a vendégek jutottak előnyhöz, Kovács-Fáber Bernadett révén azonban öttel később ismét egált jelzett az eredményjelző. A térfélcsere után a mieink domináltak, Varga Dóra az 52. percben meg is szerezte a vezetést, amit a 65. minutumban András Anita duplázott meg.

Molnár Zoltán együttese 3–1-es győzelmével a tabella hatodik helyére ugrott.

Női labdarúgó NB II Nyugati csoport, 8. forduló:
Veszprém FC–Szigetvári Vasas 3–1 (1–1)
Veszprém: Hadnagy – Kikl, Faddi, Tolner, Szalai (Borbélyné, 75.), Kun, András, Kovács-Fáber, Kalász, Borbély, Varga. Vezetőedző: Molnár Zoltán.
Gólszerzők: Kovács-Fáber (28.), Varga (52.), András (65.), ill. Ferencz (23.).

vehirsport.hu
további cikkek
Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban vármegyei foci Vármegyei foci: pénteken rendezik a teljes fordulót az élvonalban Tihany–Fűzfő és Úrkút–Sümeg rangadókkal folytatódik a Vehir.hu vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság. A húsvéti ünnep miatt a 21. forduló valamennyi mérkőzését pénteken játsszák. ma 5:02 Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai: az a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül nyertünk Szoboszlai Dominik, a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya szerint kedd este az volt a legfontosabb, hogy kapott gól nélkül meg tudták nyerni a Koszovó elleni barátságos mérkőzést a telt házas Puskás Arénában. tegnap 7:47 Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat magyar labdarúgó-válogatott Újabb győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte kedden a vendég koszovói csapatot a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. 2024. március 26. 21:03 Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában magyar labdarúgó-válogatott Magyar-koszovói: telt ház lesz a Puskás Arénában Minden jegy elkelt a nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott 19 órakor kezdődő, Koszovó elleni barátságos mérkőzésére. 2024. március 26. 11:24

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.