Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
14°C

Sikeres és eredményes rendezőnek bizonyult a VSKC

2015. október 18. 13:58
A rendező Veszprémi Shotokan Karate Club (VSKC) a második legeredményesebb csapatként zárta a III. Veszprémi Shotokan Karate Kupát.

Az egyetemi stadion immáron harmadik alkalommal adott otthont a Veszprémi Shotokan Karate Kupának, ahol 17 sportegyesület 145 versenyzője küzdött meg a helyezésekért.

A házigazda VSKC sportolói mellett budapesti, egri, kótaji, úrhidai, dombóvári, cserszegtomaji, úrhidai, pétervásári, székesfehérvári, ajkai, zalaszentgróti, szerencsi, komáromi és keszthelyi klubokból is érkeztek a megmérettetésre, Zalaegerszegről pedig két egyesület is megjelent.

– Házigazdaként nagyon büszkék vagyunk, hogy ilyen sok egyesület részvételével szervezhettük meg versenyünket, hisz többen közelük 400 kilométert is utaztak, hogy részt vegyenek a III. Veszprémi Shotokan Karate Kupán. A VSKC 14 arany-, 12 ezüst- és 9 bronzéremmel a második legeredményesebb csapatként zárta a versenyt. Nagy köszönet jár a szülőknek és a hozzátartozóknak, akik segítettek a verseny szervezésében – tájékoztatta a vehirsport.hu-t a VSKC elnöke, Fuit Vilmos.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.