Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bajnokokat avattak a Lovassyban

2014. január 30. 12:05
A Trampolin SE versenyzője, Dobos Karolin országos bajnoki címet a Veszprémben rendezett utánpótlás gumiasztal-versenyen.

A veszprémi Trampolin Sportegyesület szervezésében november 2-án rendezték meg az utánpótlás korú gumiasztalosok 2013 évi országos bajnokságát.

Nyolc egyesület hetven versenyzője mérte össze tudását a különböző kategóriákban a Lovassy gimnázium csarnokában rendezett viadalon, amely arról hivatott dönteni, hogy kik lesznek az országos bajnokok.

Az eseményt a Magyar Torna Szövetség gumiasztal szakág vezetője Vámos Éva nyitotta meg. A versenybíróság elnöki feladatait a házigazda klub elnöke, Kovács Tamás látta el, aki sokadik versenyét szervezte már Veszprémben.

– Öröm volt látni a fiatal feltörekvő gumiasztalosokat, milyen elszántsággal, szorgalommal készültek a bemelegítés során a rangos megmérettetésre – fogalmazott Kovács Tamás. Számot adtak tudásukból a magyar válogatott oszlopos tagjai is, akik közül jó néhányan részt vesznek a szófiai világbajnokságon az elkövetkező hetekben.

Megyénkből Csánicz Laura (Ajkai Trampolin SE) utazik a vb-re, aki korosztálya Bajnoka lett. A Trampolin SE versenyzői közül Dobos Karolin (Dózsa) lett bajnok, Dénes Dorottya (Padányi) ezüstérmes, Pap Anna (Kossuth), Heller Sára (Kossuth), Kuszi Eszter (Botev) bronzérmet szerzett, míg Horváth Eszter (Deák) hetedik helyezést ért el. 

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.