Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

A sportolóké a hétvége Balatonfüreden

2015. július 17. 19:16
Éjszakai futás és öbölátúszás – a két esemény több ezer sportolót mozgat meg a hétvégén Balatonfüreden és Tihanyban.

Harmadik alkalommal dördül el a startpisztoly szombaton este a füredi Vitorlás téren rendezett I love Balaton éjszakai futáson. A szervezők több mint kétezer előnevezett sportolót regisztráltak az eseményre, amelyen minden korosztály megtalálja a neki tetsző kihívást. Négy távon – gyermek futam (600 m), bulifutás (5000 m), középtáv (10 000 m,) félmaraton – mérhetik össze tudásukat a profik és amatőrök.

Kovács István - fotó: ilovebalaton-futas.huKovács István - fotó: ilovebalaton-futas.hu

A Balaton-parthoz közel, festői szépségű környezetben élvezhetik a mozgás örömeit a futni vágyók. A mezőny iramfutója Kovács István, olimpiai bajnok bokszoló lesz.

Vasárnap az úszásé lesz a főszerep a Balatonon. Az I love Balaton öbölátúszás a tihanyi hajóállomás strandjáról rajtol, s a füredi Hotel Marina partjánál várják a 3,6 kilométert teljesítő érkezőket.

Az új szervezésben több táv (800 m, 1500 m , 3600 m) és nagyobb biztonság vár a résztvevőkre. Az Országos Meteorológiai Szolgálat és a Balatoni Vízirendészet előrejelzései szerint az időjárás megfelelő lesz a verseny lebonyolításához.

Verrasztó Dávid és Verrasztó EvelynVerrasztó Dávid és Verrasztó Evelyn

További kiváló sportolók is megjelennek az eseményen. Kovács István a futást követően vízen is kipróbálja magát, s ott lesznek Verrasztó Evelyn és Verrasztó Dávid úszók is, akik biztatni fogják az indulókat. A hírességekkel lehetőség nyílik beszélgetni, fotózkodni is.

A versenyzők szurkolói a Hotel Marina strandján a versenyközpontnak lezárt részen várakozhatnak, ahol BMI-méréssel, étkezési tanácsadással, frissítő masszázzsal, a kisebbeket, pedig készségfejlesztő gyereksarokkal várják.

Fontos információ, hogy a start időpontja megváltozott: 3600 méteres táv, rajt időpontja 10:30-tól 13:30-ig! (eredeti időpont 11:30-tól 14:00-ig volt!)

Zatkalik Dániel
további cikkek
Mocsai Tamás: az akadémiai rendszer jól működik kézilabda Mocsai Tamás: az akadémiai rendszer jól működik Mocsai Tamás, a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) ügyvezetője szerint a sportágban az akadémiai rendszer országszerte jól működik, ezt bizonyítja az is, hogy a magyar férfi és női válogatott is kijutott a párizsi olimpiára. tegnap 22:48 Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel úszás Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel Negyvenegy fős lesz a magyar csapat júniusban a belgrádi Európa-bajnokságon: a medencés szakágban 15 férfi és 18 női versenyző, a nyílvízi viadalokat illetően négy-négy sportoló várja a kontinensviadalt. A keretben a Balaton ÚK Veszprém háro kiválósága, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid és Sárkány Zalán is ott van.  2024. április 18. 20:40 Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. 2024. április 18. 20:28 Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján magyar futsalválogatott Futsal felkészülési torna: vereséggel zártak a magyarok Somorján A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán. 2024. április 17. 21:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.