Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
12°C

Mikulás-rali tizenhetedszer

2014. január 29. 13:27
December 7-8-án rendezik meg Veszprém határában a hagyományos évadzáró futamot.

Az országos rali bajnokság futamai ugyan már véget értek, de előttünk van még a hagyományos évadzáró futam, a tizenhetedik Mikulás-rali.

– Most is, mint eddig az a cél vezérel minket, hogy az esemény minden ralit szerető, művelő és néző részére egyaránt élvezetes csemegét nyújtson. Élmény legyen azoknak, akik az utolsó ob-futam után kilátogatnak a pálya szélére, hogy részesei lehessenek annak az ünnepnek, melyet a sportág népes tábora tart Veszprém határában évről évre egy hideg decemberi napon – fogalmazott Lakatos Róbert, főszervező.

– Kívánjuk, hogy az idei Mikulás-rali és a bajnoki évad emlékei kitartást és erőt jelentsenek addig, míg jövőre – reményeink szerint – eljön egy új évad nyitánya és az első futamon újra találkozhatunk majd valahol Magyarországon – tette hozzá. 

Részletek az esemény honlapján és a mellékelt füzetben (portálunk jobb oldalán felül).

vehirsport.hu
további cikkek
Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között baleset Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Négyen meghaltak és többen megsérültek, amikor az Esztergom-Nyerges Rallyn egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) vezetősége közleményben tudatta, hogy a hatóságokkal együttműködve vizsgálja a baleset körülményeit. 2024. március 24. 16:23 Ausztrál Nagydíj - Sainz nyert Melbourne-ben, Verstappen kiesett Ausztrál Nagydíj - Sainz nyert Melbourne-ben, Verstappen kiesett A vakbélműtétje után lábadozó Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjat, melyet a címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája műszaki hiba miatt feladott. 2024. március 24. 6:38 Szaúdi Nagydíj - Dzsiddában is folytatódott Verstappen sikersorozata Szaúdi Nagydíj - Dzsiddában is folytatódott Verstappen sikersorozata A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Forma-1-es Szaúdi Nagydíjon Dzsiddában. 2024. március 9. 19:50 Veszprémből indul az ERC-sorozat – újabb lépés a sportfőváros cím felé rali Veszprémből indul az ERC-sorozat – újabb lépés a sportfőváros cím felé A Rally Hungary lesz a 2024-es ERC-sorozat nyitóversenye, amelyet április 12. és 14. között veszprémi központtal, murvás pályákon tartanak meg. Rali Európa-bajnokot majd öt aszfaltos és három murvás verseny összesített eredménye alapján avatnak.   2024. március 6. 13:19

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.