Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Remek csapat, jó verseny

2014. október 15. 19:59
Október 11-én az első ízben megrendezett Nyírtramp-kupa gumiasztal versenyen jártak a Trampolin SE versenyzői.

A Nyíregyházán rendezett pontszerző versenyen a trampolinosok a VTC és BGE gumiasztalosaival együtt versenyeztek. A szervezők kitettek magukért, szépen berendezték a termet, és színvonalas versenyt hoztak össze az elmúlt hétvégén. A veszprémi lányok tehát minden tekintetben nagyszerűen érezték magukat.

Kuszi Eszti lebetegedett, így Kuszi Szandra, Pap Anna és Dobos Karolin képviselte a Trampolin SE színeit. A délelőtti melegítés jól sikerült, némi izgalom után megszokták a hely varázsát.

A szólítás kissé felemásan sikerült. Dobos szép első gyakorlatot ugrott, de a másodikból kis hiba miatt az asztal szélére került, sajnos ezzel csak hét elemet értékeltek a bírók. Pap magabiztosan versenyzett, kis kiviteli hiba miatt lecsúszott az első helyről, de nagyon örült eredményének. Kuszi pedig bronzérmet szerzett, mivel második gyakorlatába némi bizonytalanság csúszott.

Ezekkel az eredményekkel Dobos és Pap továbbra is vezeti a pontszerző versenysorozatot, míg Kuszi a harmadik helyen áll. A magyar bajnokság előtti utolsó állomás volt ez, egy hét múlva ismét szólításra kerül a sor.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.