Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Az M1 is közvetíti a magyar-brazil negyeddöntőt

2014. január 28. 13:58 // Forrás: MTI
Az M1-en is látható lesz szerdán a Magyarország-Brazília negyeddöntő a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon. Tizenkét eurós jegyek a negyeddöntőre.

 A vb közvetítéseinek jogtulajdonosa, a Sport TV kedden állapodott meg a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) abban, hogy a torna hátralévő magyar érdekeltségű mérkőzéseit megosztja az MTVA-val.

"A párhuzamos közvetítés célja, hogy a már eddig is kiváló eredményeket, és kiugróan magas nézettséget produkáló magyar női kézilabda-válogatott találkozóit minél többen láthassák, és minél többen szurkolhassanak Hajdu János tanítványainak" - áll a két társaság keddi, közös közleményében.

A MTVA a Sport TV jelét veszi át teljes terjedelmében, így mindkét csatornán Méhes Gábor kommentálásában lesz látható a szerdai, belgrádi összecsapás, amely 17.30 órakor kezdődik.

Tizenkét eurós jegyek a negyeddöntőre

Tizenkét euróért, azaz mintegy 3600 forintért lehet jegyhez jutni a szerdai, magyar-brazil negyeddöntőre a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon.

A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint - a szervezők közlése alapján - a 208-as, 209-es, 210-es, 221-es, 222-es és 223-as szektort tartják fenn a magyar szurkolóknak.

A belépőket a belgrádi Arena jegypénztáraiban lehet megváltani.

vehirsport.hu
további cikkek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.