Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

MRI-vizsgálat vár Nagy Lászlóra

2014. január 25. 22:40 // Forrás: MTI
Egyelőre nem született döntés arról, hogy Nagy László, a magyar férfi kézilabda-válogatott jobbátlövője részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon.

A szövetség közleménye szerint a játékos sérült térdét hétfőn, Tatán orvosi konzílium keretében vizsgálták meg, és a szakemberek abban maradtak, hogy január 1-jén MRI-vizsgálatnak vetik alá a sportolót, s annak eredménye alapján születik majd végső döntés.

"A fizikai vizsgálat alapján nincs nagyobb eltérés Nagy László térdében, a játékos panaszai azonban továbbra is fennállnak" - idézte a közlemény Erdélyi Gábort, a magyar férfiválogatott orvosát.

'Hogy minden kockázati tényezőt kizárva a lehető legobjektívabb döntést hozhassuk meg, ezért január 1-jén nagyfelbontású MRI-vizsgálatot végzünk, ezt követően születhet döntés arról, hogy Nagy László részt vehet-e a január 12-én kezdődő Európa-bajnokságon" - tették hozzá a közlemény szerzői.

A világklasszis kézilabdázó novemberben, a Veszprém Celje elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén szenvedett sérülést. Állapota azóta javult, ám a bajnoki szünetben sem épült fel teljesen.

A válogatott keret pénteken kezdte meg a közvetlen felkészülést a kontinenstornára, amelyen a spanyolokkal, az izlandiakkal és a norvégokkal szerepel majd egy csoportban.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.